Колектив хмельницької поліклініки розповів, за що Фреймут дала їм табличку

Колектив хмельницької поліклініки розповів, за що Фреймут дала їм табличку

Телеведуча залишила відзнаку поліклініці №1. Перевірила клінічну лабораторію, відвідала терапевта, пройшлась коридорами. Кажуть, навіть заходила у лікарняний туалет.

Про те, що Ольга зі знімальною групою приїхала в Хмельницький усі дізналися після її шокуючої заяви. Ведуча повідомила, що її штовхнув керівник м’ясокомбінату «Проскурів М’ясо». Це було вчора, 20 жовтня. 

А вже сьогодні знімальна група прийшла з перевіркою в поліклініку.  Головний лікар В'ячеслав Мороз розповідає, що помітив велике скупчення людей на моніторі комп’ютера через систему внутрішнього спостереження. 

- Зазвичай певні скупчення людей у коридорах свідчать про те, що комусь стало недобре, - пояснює В’ячеслав Анатолійович. – Тому коли побачив на моніторі, що зібрались люди, то відразу підняв слухавку і запитав що там. Мені пояснили, що у поліклініку прийшла Ольга Фреймут. 

Головний лікар зізнається, що нітрохи не хвилювався під час перевірки медійників. Адже впевнений у роботі своїх працівників. Тож спокійно чекав на результат «Інспектора». 

Персонал був шокований, бо неодноразово бачив її передачі. Медпрацівники розповідають, що Фреймут прийшла до них вже підготовленою. Перед цим Ольга присилала своїх агентів, які попередньо ставали на електронну чергу та здавали аналізи. 

- Десь на цьому тижні прийшов її агент, записався через електронну систему на прийом до лікаря і захотів здати аналіз сечі, - розповідає подробиці медпрацівниця Галина Когут. - Розумієте, вона прийшла і вже знала що має дивитись.

Спочатку телеведуча зайшла оглянути клінічну лабораторію. На той час там працювало четверо лаборантів, які саме робили забір крові. Тож Фреймут та четверо операторів застали у коридорах велику чергу пацієнтів. 

- Я саме брала кров на аналіз, - розповідає лаборант Оксана Трембовецька. – Сиділа спиною до дверей, тож навіть не одразу зрозуміла, що то прийшла Ольга Фреймут. Голос у неї вживу відрізняється від того, що йде з екрану. Трохи, звичайно, захвилювалась. Але в мене важлива робота, тож зосередилась на пацієнтові. 

Оксана розповідає, що телеведуча звернула увагу на скарифікатори, якими проколюють палець для аналізу. Похвалила сучасну лабораторну апаратуру. А також поспілкувалась із пацієнтами про обслуговування в поліклініці. 

Одноразовий шпатель для огляду ротової порожнини- Вона пройшла туди, взяла своїм експрес-методом аналіз на стерильність, - каже Галина Когут. – Також їй сподобалась електронна система запису пацієнтів у реєстратурі. І дуже добре відізвалась про відношення наших лікарів. Єдине, що їй не сподобались багаторазові шпателі для огляду горла. Вона зауважила, що таких вже немає, бо всі користуються разовими. А ті шпателі в нас просто є про всяк випадок.

Відео дня

Далі Фреймут відвідала терапевта, пройшлась коридорами. Кажуть, навіть заходила у лікарняний туалет. Згодом зібрала весь персонал поліклініки у холі першого поверху та провела звичний аналіз. Говорила спокійно та приязно. 

- Я був абсолютно спокійний. Розумієте, ми стараємося працювати колегіально. Кожен має робити свою роботу: санітарка миє підлогу, начмед тримає всіх в руках, а головний лікар отримує нагороди, - жартує В’ячеслав Мороз. – Але Фреймут зауважила, що наша поліклініка різниться від інших установ. Вона дуже коректно чисто та прозоро проінспектувала наш заклад. Я візитом дуже задоволений. 

Де висітиме нагорода лікарі поки не знають. Думатимуть над цим колегіально. Але переконують, що прикріплять на видному та недоступному місці. 

Про результати перевірки в Хмельницькому Фреймут розкаже містянам завтра, 22 жовтня. Збере хмельничан на майдані Незалежності об 15.00.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Гаврісов Андрей

    Нормальна поліклініка Це ви не були на Рааково в 3 поліклініці
  • Володимир Кухар

    чим шоу відрізняється від життя - як гра артиста від правди життя. Я УПА від МО.
  • Анонім

    Галина Когут - терапевт ніякий і ще й брехуха. Багаторазові шпателі на всяк випадок. Брехня. Немає там одноразових шпателів для перевірки горла.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up