Коли у Хмельницькому можуть відновити опалювальний сезон

Коли у Хмельницькому можуть відновити опалювальний сезон
Ілюстративне фото
  • Кам’янець знову запускає опалення у садочки та заклади охорони здоров’я.

  • Також у понеділок, 30 жовтня, зробить це у школах.

  • Дізналися, яка ситуація у Хмельницькому.

У Кам’янці-Подільському сьогодні, 25 жовтня, відновили централізоване опалення у закладах дошкільної освіти та охорони здоров’я. У понеділок, 30 жовтня, тепло подаватимуть і у школи. Запуск опалення у житловому секторі залежатиме від температури повітря. Про це сьогодні, 25 жовтня, у своєму Telegram-каналі повідомив міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко.

Яка ж ситуація у Хмельницькому у закладах бюджетної сфери? Про це журналіст vsim.ua запитав у заступника міського голови Хмельницького Василя Новачка. Він розповів, що садочки та заклади охорони здоров’я можуть самостійно регулювати подачу тепла залежно від своїх потреб, оскільки теплоносій їм подається постійно. У школах же такої можливості немає — туди опалення подають тоді ж, коли й житловим будинкам.

Нагадаємо, що опалювальний сезон у житловому секторі розпочали минулого тижня, 17 жовтня, а 20 жовтня призупинили через потепління. Рішення про подачу теплоносія ухвалюють залежно від температури повітря. Якщо протягом трьох днів середньодобова тримається на рівні +8 градусів і менше, опалення вмикають.

Відео дня

За даними сайту AccuWeather, орієнтовна середньодобова температура у Хмельницькому найближчими днями буде такою (розрахована як середня між максимальною та мінімальною температурою за добу):

Читайте також: 5,4 мільярда на термомодернізацію: де та що хочуть зробити

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Інна Охотнік

    До чого тут Німеччина,для чого плати за те ,що на даний час не потрібне. Температура повітря не низька,то для чого опалення вмикати,щоб вулицю обігрівати
  • Олександр Крамар

    Опалювальний сезон у Німеччині триває з 1.10 по 30.4 (у деяких випадках з 15.9 по 15.5) або раніше/пізніше, якщо протягом тижня температура повітря на вулиці вночі опускається нижче 9°С.
  • ЧитачЧитачів

keyboard_arrow_up