У Хмельницькому призупинили теплопостачання

У Хмельницькому призупинили теплопостачання
Фото ілюстративне
  • Опалювальний сезон офіційно розпочався від 17 жовтня.
  • Подачу тепла призупинили через підвищення температури повітря. 

З вівторка, 17 жовтня, у Хмельницькому офіційно стартував опалювальний сезон 2023-2024. Відповідне розпорядження було підписано міським головою Олександром Симчишиним.

Вчора, 20 жовтня, в комунальному підприємстві “Хмельницьктеплокомуненерго” повідомили: теплопостачання призупиняється через підвищення температури повітря. Додають, що із пониженням температури - тепло знову постачатимуть.

Відео дня

За даними сайту sinoptik.ua, у Хмельницькому сьогодні, 21 жовтня, буде від +16 до +24 градусів. А протягом тижня температура повітря коливатиметься від 7 до 21 градуса тепла.

Нагадаємо - Хмельницький не став першим містом в області, де почали опалювальний сезон 2023-2024 років. Найперше це зробили у Красилові - ще 9 жовтня. Днем пізніше, 10 жовтня, опалення почали подавати у Старокостянтинові.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Людмила Швец

    Нашим людям трудно угодить.
  • Читач81

    Його не треба було прчинати. Це було очевидно розумним людям. Але керівництво міста до них не відноситься. А може розумні і підлі і бабла хотіли підняти,  випалюючи газ при 27 градусах.

    Читач62 reply Читач81

    Не верзи дурниць. Про дітей, хворих, старих людей думаєш? Нічого страшного, потепліло, ну і добре, відключать. Зате в квартирах стало сухіше, тепліше. І якраз керівництво не потрібно обзивати. Розумні всі стали занадто. Посадити одного чи другого на місце керівництва, цікаво якби ви керували? Збоку то ми всі хитрі.

    Читач81 reply Читач62

    Вірно. Давно треба міняти хмельницьке керівництво. Вони повністю некомпетентні і працюють тільки на свій інтерес. Майже будь хто буде кращий.

    Читач62 reply Читач81

    Або навпаки, ще гірший. А вибирав хто? Не ми, самі?  Може ви попробуєте покерувати?

    Читач81 reply Читач62

    От зараз Україна живе на західні гроші, які дають бо помирають найкращі люди захищаючи і Захід також. І ці західні гроші пиляють місцеві чиновники на усілякі непотрібні ремонти, мости, бруківку. Типу ніхто не догадається. Цей злочин ще вплине на Україну, як і 30 років обкрадання.

keyboard_arrow_up