Коли у Хмельницькому розпочнуть опалювальний сезон: запитали у Новачка (ОНОВЛЕНО)

Коли у Хмельницькому розпочнуть опалювальний сезон: запитали у Новачка (ОНОВЛЕНО)
Ілюстративне фото
  • Температура на вулиці потроху знижується.

  • Опалювальний сезон вже розпочали для закладів бюджетної сфери.

У Хмельницькому поступово холоднішає. Останніми днями температура вночі часом наближається до нуля градусів. Централізоване опалення вже почали вмикати у закладах комунальної сфери. Зокрема, тепло подали у чотири медичних заклади. Про це «Суспільному» минулого тижня, 10 жовтня, розповів заступник міського голови Хмельницького Василь Новачок.

Сьогодні, 16 жовтня, журналіст vsim.ua запитав у Василя Новачка, коли опалення планують увімкнути у житловому секторі. Ось його відповідь:

— Поки не можу сказати. Буде три дні погода (середньодобова температура — прим. авт.) нижче ніж +8, тоді й будемо. Поки тепло було, сьогодні вже холодно, власне, будемо дивитись на термометр, чекати розпорядження міського голови й будемо запускатися, — сказав чиновник.

Відео дня

Далі наводимо орієнтовну середньодобову температуру за даними сервісу AccuWeather (розрахована як середня між максимальною та мінімальною температурою за добу):

У коментарі «Суспільному» Василь Новачок допускав, що випадку потепління без опалення можна буде «протриматися до кінця місяця». Також нагадав, що минулого року опалювальний сезон розпочали у листопаді. Відтягування подачі тепла дозволить зекономити гроші та газ.

ОНОВЛЕНО. О 16:23 міський голова Олександр Симчишин опублікував розпорядження про початок опалювального сезону в Хмельницькому у вівторок, 17 жовтня.

Опитування

Як ви вважаєте, чи варто запускати опалення станом на сьогодні, 16 жовтня?

Читайте також: За яким графіком подають гарячу воду у Хмельницькому

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (194)
  • Ганна Данищук Петрів

    Для чого ці дурні питання? Надворі +20
  • Таня Махніцька

    Дозвольте індивідуальне опалення... кожен буде економити....
  • Анатолий Пышняк

    Ні почекайте до 20 грудня, може потепліє.
  • Надія Плахіна

    Так

keyboard_arrow_up