У Хмельницькому опалювальний сезон почнеться 17 жовтня

У Хмельницькому опалювальний сезон почнеться 17 жовтня
  • Із вівторка почнуть подавати тепло у житлові будинки.

У вівторок, 17 жовтня, у Хмельницькому офіційно розпочнеться опалювальний сезон. Відповідне розпорядження було підписано міським головою Олександром Симчишиним сьогодні, 16 жовтня.

Нагадаємо, ще зранку ми запитували у заступника міського голови Василя Новачка про те, коли почнеться опалювальний сезон. Він повідомив наступне:

— Поки не можу сказати. Буде три дні погода (середньодобова температура — прим. авт.) нижче ніж +8, тоді й будемо. Поки тепло було, сьогодні вже холодно, власне, будемо дивитись на термометр, чекати розпорядження міського голови й будемо запускатися, — сказав чиновник.

Відео дня

А минулого тижня в коментарі “Суспільному” він повідомив, що опалювальний сезон можуть почати і в листопаді, як це було минулоріч.

Читайте також: Похолодання та сніг: прогноз погоди на наступний тиждень по Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (17)
  • Светлана

    Вже 17.10, в батареях навіть води немає, звідки буде тепло? Обіцянки-цяцянки. Добре що самі в теплі сидять. Собі в першу чергу включили.

    Читач62 reply Светлана

    Чому зразу собі?  Лікареі, школи, садочки в першу чергу. А щодо будинків, звертайтесь до старшого будинку. Бо є так що запустили котельню, а в будинку перекрито доступ...
  • Max Forosov

    Це дуже добре що вже запустять опалення, бо через холод загострюються усі хронічні хвороби, падає імунітет. І ті гроші що зекономили на опаленні потім потратимо на дорогі ліки від застуди і мазі від ревматизму і артриту.
  • Читач81

    Ситуація очевидна. На централізованому опаленні наживається купа паразитів. Але боялись начинати, раптом їх взують з Києва, що розтратили газ посеред зими. Тому Новачок плів різну хрєнь. І тут пришла команда, пацани пиляйте бабки і не бійтеся.

    Читач62 reply Читач81

    Що верзеш??? Блекоти обївся?

    Читач81 reply Читач62

    Гірше блекоти. Корупція повсюди,  яка привела сюди кацапів. До речі, на заході України  відмовились від централізованого опалення.
  • Тетяна Лук'янова

    З 17 ще нема 3 діб із середньою температурою нижче 8 градусів

    Читач62 reply Тетяна Лук'янова

    Протри баньки свої і добре подивись на градусник, чи може дригнеш до 12 годин дня?

keyboard_arrow_up