Коли у Хмельницькому запустять фонтани

Коли у Хмельницькому запустять фонтани
  • З приходом весни у Хмельницькому почали вести підготовчі роботи над фонтанами.
  • Коли у місті запрацюють водограї, читайте далі.
     

Разом з потеплінням у Хмельницькому традиційно запускають фонтани. Зловити хвильку прохолоди хмельничани зможуть вже з першого дня Великодніх свят. Про це vsim.ua повідомив заступник начальника управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради Віталій Гурський.

Також чиновник каже, що підготовчі роботи над водограями вже розпочались.
Комунальники перевіряють труби, чистять й приводять їх до стану, коли фонтани зможуть повноцінно функціонувати. Мають запустити фонтани в парках Шевченка і Чекмана, Дендропарку, на привокзальній площі та біля "Сілістри".

За словами Віталія Гурського, усі водограї у місті планують запустити в один день. Однак технічні несправності - не виключення. Тому можливі відхилення від графіку. Також він додав, що водограї на майдані Незалежності цього року не планують вмикати через їхній поганий стан.

Відео дня

Нагадаємо, минулого року увімкнули реконструйований фонтан біля “Сілістри”. З тих пір водограй на площі Свободи називають “фонтаном закоханих”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up