Кому пощастить, а хто матиме неприємності. Гороскоп на тиждень

Кому пощастить, а хто матиме неприємності. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Що готують зорі для кожного зі знаків зодіаку з 13 по 19 липня, дізнавайтеся далі. 

Овен

Ви будете на піку своєї активності та працьовитості. Цілком можливо, що на роботі вам запропонують якийсь проєкт. Але навіть попри те, що у вас були інші плани на цей період, ви не розчаруєтеся, пише 24Канал.

Сприятливий день: 15 липня
Несприятливий день: 19 липня

Відео дня

 Телець

На вас цього тижня будуть чекати важливі справи. Варто більше часу приділяти на робочі завдання, які згодом принесуть свої плоди.

Сприятливий день: 15 липня
Несприятливий день: 13 липня

Близнюки

Цього тижня недбалість і помилки на роботі вам не пробачать. Варто проявляти обачність і обережність як в словах, так і в діях.

Сприятливий день: 14 липня
Несприятливий день: 15 липня

Рак

Цього тижня ви можете отримати хорошу пропозицію, але над нею варто добре подумати і не приймати рішення зопалу. Наберіться терпіння і не намагайтеся всіх критикувати. Зосередьтеся на собі та роботі.

Сприятливий день: 16 липня
Несприятливий день: 17 липня

Лев

Цього тижня вас огорне внутрішній спокій. Астрологи радять вам приймати чіткі рішення, аби ваші бажання зрушилися з мертвої точки.

Сприятливий день: 18 липня
Несприятливий день: 19 липня

Діва

Варто бути обачними, адже ви маєте всі шанси потрапити в епіцентр конфлікту. Тож старайтесь уникати пліток та не залучайте інших для вирішення своїх особистих питань.

Сприятливий день: 15 липня
Несприятливий день: 17 липня

Терези

Цього тижня на вас чекає успіх у фінансових питаннях. У вас з'являться нові ідеї і сили, які неодмінно допоможуть вам. На вихідних краще повністю відключитися від зовнішнього світу та навести лад у власних думках.

Сприятливий день: 13 липня
Несприятливий день: 15 липня

Скорпіон

Цього тижня у вас буде досить часто змінюватися настрій. Тож, краще знайдіть заняття, які повністю будуть направляти вас в приємне русло.

Сприятливий день: 18 липня
Несприятливий день: 13 липня

Стрілець

Настрій вам можуть зіпсувати неочікувані справи. Приймайте виклик, опирайтеся на свій досвід. Витримка, делікатність та розсудливість – це три найважливіші якості, які вам знадобляться.

Сприятливий день: 17 липня
Несприятливий день: 19 липня

Козеріг

Вам цього тижня обов'язково треба звернути увагу на освіту. В кінці тижня можуть з'явитися деякі труднощі, можливі непередбачені витрати. Будьте обережні на роботі та проявіть вроджені працьовитість і відповідальність.

Сприятливий день: 18 липня
Несприятливий день: 13 липня

 

Водолій

Тиждень буде продуктивним. Ви аніскільки не втомитеся, а навпаки, наберетеся ентузіазму.  Зробіть все можливе для того, щоб з чистими думками приступати до нових цілей.

Сприятливий день: 14 липня
Несприятливий день: 16 липня

Риби

Цього тижня вам слід уважно слідкувати за грошима. Цілком можливо, що вам доведеться витратити набагато більше, аніж ви очікували. Тиждень буде сповнений бадьорої енергії. Її бажано присвятити добродійності та відпочинку.

Сприятливий день: 17 липня
Несприятливий день: 19 липня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Сьогодні у Хмельницькому Сьогодні у Хмельницькому
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:30 Мешканка Хмельниччини вирощує 3000 видів рослин на двох гектарах play_circle_filled photo_camera 11:05 7 фактів про куряче яйце, які ви могли не знати 10:25 На кладовищі в Раковому збудують колумбарій 09:45 Що ви знаєте про Великдень? (ТЕСТ) Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 08:02 «Світлі свята вчать нас цінувати, любити й вірити». Іван Гончар вітає з Великоднем (пресслужба І.Гончара) 18:11 У Хмельницькій міськраді прозвітували про ремонт у «Дитячому світі» (ФОТО) 17:46 Хмельниччина втратила десятьох захисників: імена 16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up