Кому пощастить, а кому слід очікувати на неприємності. Гороскоп на тиждень

Кому пощастить, а кому слід очікувати на неприємності. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Що готують зорі для кожного зі знаків зодіаку з 8 по 14 червня, дізнавайтеся далі.

Овен 

Цього тижня вам треба бути завбачливими. Це допоможе вберегтися від дрібних негараздів. Час буде проходити швидко, тож складіть план обов'язкових завдань, які вам точно треба виконати, пише 24tv.

Сприятливий день: 9 червня
Несприятливий день: 11 червня

Відео дня

Телець  

У вас весь тиждень буде поганий настрій, тож краще не сваритися ні з ким. Також вам доведеться зіткнутися з форс-мажорними ситуаціями. Але ви зможете отримати фінансову винагороду за справу, якою давно займалися. 

Сприятливий день: 8 червня
Несприятливий день: 13 червня

Близнюки

Уникайте сварок  та спробуйте ефективніше вибудувати якісні відносини. Рекомендовано бути обережним у справах пов'язаних з близькими. Можливе виникнення проблемних ситуацій, проте трішки стриманості дозволить уникнути конфлікту.

Сприятливий день: 14 червня
Несприятливий день: 9 червня

Рак  

На цьому тижні бажано з обережністю поставитися до нових знайомств. Не перепрацьовуйте, адже це не принесе бажаного результату. Вихідні краще провести без жодного поспіху чи вирішення робочих питань. 

Сприятливий день: 11 червня
Несприятливий день: 13 червня

Лев 

Не варто братися за серйозні справи по дому, адже їх доведеться переробляти. В середу та четвер постарайтеся не приставати на негативні думки та емоції.

Сприятливий день: 8 червня 
Несприятливий день: 9 червня

Діва

Постарайтеся сконцентруватися на роботі. Загалом успіх буде на вашому боці. На допомогу зі сторони розраховувати не варто – перш за все покладіться на себе.

Сприятливий день: 11 червня 
Несприятливий день: 13 червня 

Терези  

На вас може навалитися безліч роботи та чимало домашніх справ. Краще писати список і ви виконаєте усе заплановане. Зі складних ситуацій вам вдаватиметься вийти з високо піднятою головою.

Сприятливий день: 8 червня
Несприятливий день: 10 червня 

Скорпіон 

Буде не просто зосередитися, але варто добре продумати усе і труднощів не виникатиме. Цього тижня вас підстерігатиме фінансова вдача та приємні сюрпризи від близьких людей.

Сприятливий день: 14 червня 
Несприятливий день: 10 червня 

Стрілець  

Уникайте поспішних рішень, особливо з фінансами. У другій половині тижня у вас зросте апетит. Тож є ризик швидко набрати зайву вагу. 

Сприятливий день: 14 червня 
Несприятливий день: 11 червня 

Козеріг 

Є великий ризик потрапити в епіцентр конфлікту, тож старанно уникайте пліток. Не зациклюйтесь на сумнівах – постарайтесь бути впевненішими. В суботу вам буде легко вдаватися знайомство з новими людьми. 

Сприятливий день: 8 червня 
Несприятливий день: 13 червня 

Водолій  

Ви успішно закінчите справу, в яку вклали багато сил. Також новий тиждень буде дуже сприятливий для прибирання та дрібного ремонту. А ще можете сміливо здійснювати великі покупки.

Сприятливий день: 12 червня
Несприятливий день: 13 червня 

Риби

Все цього тижня буде даватися вам дуже легко. Але не соромтеся просити порад. Наприкінці тижня варто звернути увагу на своє здоров'я. 

Сприятливий день: 13 червня
Несприятливий день: 14 червня 

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

Читайте також: Кому усміхнеться фортуна, а хто зазнає невдач у червні. Гороскоп на місяць 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up