Кому пощастить, а кому варто бути обачним. Гороскоп на тиждень

Кому пощастить, а кому варто бути обачним. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Які повороти долі та несподіванки підготували зірки для кожного знака зодіаку з 25 по 31 травня, дізнавайтесь далі. 

Овен 

Овнам цього тижня рекомендовано позбутися від зайвих речей та навести лад. На роботі з'являться нові проєкти та завдання, однак не забувайте приділяти час відпочинку, пише 24tv.

Сприятливий день: 27 травня 
Несприятливий день: 25 травня

Відео дня

Телець  

Цього тижня вам навіть доведеться робити щось нове, але не переживайте, якщо ви будете докладати максимум зусиль – у вас все вийде. Не беріть на себе усю відповідальність за інших та постарайтеся спокійно та без сварок проговорити те, що вам накипіло.

Сприятливий день: 27 травня
Несприятливий день: 28 травня

Близнюки  

Можете сміливо братися за зміну іміджу чи в інтер'єрі будинку. Середа – чудовий день, аби вирішити конфлікти з друзями.

Сприятливий день: 27 травня
Несприятливий день: 28 травня

Рак 

Все буде проходити легко та цікаво. Всі погані емоції та події спробуйте пропускати повз себе.

Сприятливий день: 30 травня
Несприятливий день: 25 травня 

Лев

Ваше старання обов'язково оцінять керівництво. Тиждень також вдалий для шопінгу. Потіште себе новим одягом, який покращить вам настрій. 

Сприятливий день: 30 травня 
Несприятливий день: 31 травня

Діва

Ви цього тижня можете очікувати на похвалу. Але не забувайте про відпочинок. Декілька годин проведених з книжкою будуть дуже доречними. 

Сприятливий день: 28 травня
Несприятливий день: 30 травня 

Терези

Цього тижня варто потурбуватися про своє здоров'я та слідкувати за режимом харчування. Зараз сприятливий час, аби довести до ладу всі заплановані справи.

Сприятливий день: 26 травня
Несприятливий день: 25 травня 

Скорпіон

Не зациклюйтеся на якихось проблемах. Всередині тижня ви можете витратити значну суму грошей на подарунок, тож правильно розподіліть свої фінанси. 

Сприятливий день: 26 травня 
Несприятливий день: 25 травня 

Стрілець  

Будьте  уважними та максимально сконцентрованими. У вас з'являться нові ідеї та плани, які в майбутньому принесуть вам непоганий додатковий дохід.

Сприятливий день: 25 травня 
Несприятливий день: 27 травня

Козеріг

Зберігайте терпіння та не забувайте підтримувати дружні стосунки з колегами. На вихідних Козероги зможуть нарешті провести час саме так, як давно мріяли. 

Сприятливий день: 27 травня 
Несприятливий день: 28 травня

Водолій 

Тиждень пролетить дуже швидко. Будьте обачними зі своїми витратами, бо є великі шанси витратити зайвого. 

Сприятливий день: 29 травня 
Несприятливий день: 27 травня

Риби 

Вам цього тижня радять не витрачати великі суми на покупки, адже зовсім скоро  знадобиться кругленька сума. У четвер на представників знаку чекають приємні новини.

Сприятливий день: 29 травня
Несприятливий день: 27 травня

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології 09:41 На Чорновола і Шевченка 2 травня буде ускладнений рух
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up