Кому усміхнеться удача, а хто матиме проблеми? Гороскоп на тиждень

Кому усміхнеться удача, а хто матиме проблеми? Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Які повороти долі та несподіванки підготували зірки для кожного знака зодіаку із 27 січня по 2 лютого, читайте далі.

Овен 

Новий тиждень подарує вам тягу до нових знань. Уся інформація буде добре засвоюватися, а нова справа буде приносити задоволення, пише 24tv. Зірки будуть сприяти здійсненню всіх ваших бажань, а постійний рух допоможе вам вийти із зони комфорту і позбутися від моральних навантажень. 

- Сприятливий день: 29 січня 
- Несприятливий день: 31 січня

Відео дня

Телець 

У тельців сприятливий час для здійснення важливих покупок. У сім'ї можливі проблеми, але не переживайте, адже все скоро минеться. Виділіть час на власне самовдосконалення.  Якщо на вихідних, ви вирушите в дорогу, вам може неабияк поталанити. 

- Сприятливий день: 27 січня
- Несприятливий день: 28 січня

Близнюки 

У вас буде часто змінюватися настрій. А ще, цього тижня вам будуть легко вдаватися нові знайомства. Знайдіть декілька годин для того, аби переглянути своє життя та подумайте над тим, як все можна змінити на краще.

- Сприятливий день: 30 січня 
- Несприятливий день: 2 лютого

Рак 

Не переживайте, якщо вам важко будуть даватися будь-які починання, ближче до вихідних ваші справи підуть в гору. Цього тижня "раки" будуть схильні до імпульсивних рішень, але не забудьте з кимось порадитись. Зверніть увагу на своє здоров'я.

- Сприятливий день: 28 січня
- Несприятливий день: 31 січня

Лев 

Приділіть увесь тиждень лише собі. Візьміть життя у свої руки і не бійтеся відповідальності за свої дії. Уважно продумайте свої бажання та починайте складати покроковий план дій, адже інакше хаос може не дати вам реалізувати задумане.

- Сприятливий день: 31 січня
- Несприятливий день: 2 лютого

Діва 

Вам варто побороти тривогу, яка мучить вас доволі довгий час. Спробуйте знайти вихід. Якщо вас запросили на зустріч – не вагайтеся, зорі сприятимуть, аби вона була незабутньою. У вихідні, якщо маєте бажання провести день на самоті, знайдіть час для цього. А ще будьте готові до несподіванок. 

- Сприятливий день: 28 січня
- Несприятливий день: 1 лютого

Терези 

У вас буде цікавий та насичений тиждень. Не забувайте про рідних та друзів. Астрологи рекомендують терезам не планувати поїздок на найближчий час, аби не залишитися у боргах.

- Сприятливий день: 27 січня
- Несприятливий день: 31 січня

Скорпіон 

Цього тижня вам не доведеться сумувати. Спрямуйте усю свою енергію у правильне русло. На роботі будьте обережні з керівництвом. Також виділіть декілька годин, аби поговорити по душах з друзями.

- Сприятливий день: 2 лютого
- Несприятливий день: 28 січня

Стрілець 

На початку тижня вам буде з легкістю вдаватися випромінювати любов до оточуючих. Подумайте, як правильно реалізувати поставлену ціль чи досягнути мрію. А ще, астрологи рекомендують не давати цього тижня нікому в борг гроші. 

- Сприятливий день: 30 січня
- Несприятливий день: 27 січня

Козеріг 

Тиждень буде сприятливий для фізичної активності. Тож, якщо ви давно планували залучити спорт у своє життя – то цей час настав. На вихідних вас очікуватимуть нові знайомства, які принесуть у ваше життя нові ідеї.

- Сприятливий день: 31 січня
- Несприятливий день: 2 лютого

Водолій 

Попри нові виклики в житті не забувайте про свою кохану людину. Ваше фінансове становище покращиться, ви отримаєте змогу заробити кошти на додатковій роботі. На вихідних зверніть увагу на своє здоров'я. 

- Сприятливий день: 28 січня
- Несприятливий день: 1 лютого

Риби 

Цього тижня астрологи рекомендують "рибам" переглянути свій раціон харчування, відмовись від жирної їжі, газованих напоїв та хлібобулочних виробів. А ще вам доведеться боротися зі своїм настроєм. Пам'ятайте, ваші позитивні емоції – це запорука гармонії в особистому житті. 

- Сприятливий день: 29 січня
- Несприятливий день: 1 лютого.

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:29 На Хмельниччину “на щиті” повернулися шість військових: хто вони 19:38 У Хмельницькому через замкнення електромережі загорілось підприємство (ФОТО, ВІДЕО) 18:55 На півночі Хмельниччини зацвіла рідкісна рослина (ФОТО) 18:12 На Хмельниччині є 3,5 тисячі безробітних. Які для них є вакансії? Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 17:40 Хмельничан запитають про проблеми в громаді: коли та як пройде опитування photo_camera 17:09 Трьох дітей визволяли рятувальники із зачинених квартир на Хмельниччині 16:35 Побиття військового у храмі на Володимирській. Священнослужителю УПЦ винесли вирок play_circle_filled 16:11 Попереду вихідні: якою буде погода 11-12 травня на Хмельниччині 16:04 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (новини компаній) 15:42 Хмельниччина лідирує за посівними площами цукрових буряків 15:01 Під час прощання присвоїли звання полковника: загинув Олександр Ровенчук з Хмельниччини 14:28 50 фармацевтів не стояли на обліку. Хмельницьку підприємицю оштрафував ТЦК 13:51 На Хмельниччині військовий самовільно залишив частину: як його покарали 13:18 Зарплата до 33 тисяч: у Хмельницькому оновили перелік вакансій 12:35 У неділю запустять додаткові автобуси до кладовищ Хмельницького 11:39 У Хмельницькому горіла квартира. Від опіків померла дитина photo_camera 11:15 Скільки і як часто хмельничани донатять на армію: відеоопитування play_circle_filled 10:36 Вбивство у Хмельницькому районі: затримали чоловіка, який до смерті побив знайомого 10:02 «П’яна вечірка» з дівчатами: організатора з Хмельницького району випустили з-під варти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up