Кому усміхнеться удача, а кому чекати невдач. Гороскоп на тиждень

Кому усміхнеться удача, а кому чекати невдач. Гороскоп на тиждень
Фото: Rawpixel/depositphotos
  • Що готують зорі для кожного знаку зодіаку з 27 липня по 2 серпня, дізнавайтеся далі.   

Овен

Не переймайтеся подіями, які не є надто значними. Оберіть для себе головну справу та спробуйте завершити її до кінця, однак квапити події все ж таки не варто. Прислухайтеся до своєї інтуїції, пише 24tv.

Сприятливий день: 1 серпня
Несприятливий день: 27 липня

Телець 

На вас чекає непростий період у фінансовому плані. Але на роботі ви з легкістю виконаєте всі поставлені перед вами завдання. Докладіть всіх зусиль, аби отримати бажаний результат.

Відео дня

Сприятливий день: 29 липня
Несприятливий день: 27 липня

Близнюки

Успіх цього тижня буде на вашому боці. Відкиньте всі сумніви та зробіть нарешті те, що так довго відкладаєте.

Сприятливий день: 29 липня
Несприятливий день: 31 липня

Рак

Починається вдалий період для планування справ. Уважно подумайте над тим, що вам найбільше потрібно та починайте працювати над реалізацією своїх планів.

Сприятливий день: 28 липня
Несприятливий день: 1 серпня

Лев 

Несподівані рішення та спонтанні кроки можуть виявитися ефективними цього тижня. Прислухайтеся до себе.

Сприятливий день: 27 липня
Несприятливий день: 30 липня

Діва

Не піддавайтеся поганим думкам, а присвятіть час розвитку. В середині тижня можна розраховувати на новий проєкт та підвищення зарплати. Аби не проґавити свій шанс – озвучте свої амбіції. 

Сприятливий день: 31 липня
Несприятливий день: 28 липня

Терези

Тиждень сприятливий для вирішення особистих питань. Пам'ятайте, що не можна досягнути чогось, не докладаючи до цього зусиль. Все залежить від вашої наполегливості.

Сприятливий день: 2 серпня
Несприятливий день: 31 липня

Скорпіон

Цього тижня на роботі можуть виникати суперечки та конфлікти, намагайтеся їх загасити. На жаль, є багато людей, які чекають на ваше падіння, але не дозволяйте цьому статися. 

Сприятливий день: 28 липня
Несприятливий день: 30 липня

Стрілець 

Цього тижня бажано не кидатися в авантюри. А для досягнення бажаних результатів використайте тактовність та вміння йти на розумний компроміс.

Сприятливий день: 29 липня
Несприятливий день: 31 липня

Козеріг

На початку тижня ймовірні конфлікти та сварки з серйозними наслідками. За можливості, проведіть вечір на одинці та впорядкуйте свої думки.

Приємні емоції вам подарує прогулянка на свіжому повітрі. Природа додасть вам життєвих сил та направить думки в потрібне русло. День після роботи вдалий для домашніх справ. Знайдіть спільну мову зі своєю сім'єю та налагодьте відносини з рідними.

Вихідні найкраще присвятити творчості. Візьміть в руки фарби, спиці чи книги та приділіть кілька годин на те, що вам найбільше подобається. Субота сприятлива для благодійності. 

Сприятливий день: 1 серпня
Несприятливий день: 2 серпня

Водолій  

Ймовірно, вам захочеться отримати все й одразу, але краще утриматися від такого бажання. Навчіться контролювати свої емоції, відновіть свої душевні сили.

Сприятливий день: 2 серпня
Несприятливий день: 31 липня

Риби  

Цього тижня ви можете відчути душевний дискомфорт. Не слід зациклюватися на неактуальних проблемах. Варто зробити корекцію майбутніх планів та заручитися підтримкою у друзів. 

Сприятливий день: 2 серпня
Несприятливий день: 28 липня

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up