Кому усміхнеться удача, а на кого зваляться проблеми. Гороскоп на тиждень

Кому усміхнеться удача, а на кого зваляться проблеми. Гороскоп на тиждень
Фото ілюстративне
  • Що готують зорі для кожного зі знаків зодіаку з 22 по 28 червня, дізнавайтеся далі.  

Овен

Новий тиждень для Овнів пройде досить легко. Це чудовий період, аби подумати про своє майбутнє та скласти плани на життя. Присвятіть час лише собі, адже через незадоволення роботою та перевантаження, ви відчуваєте моральне виснаження, пише 24tv

Сприятливий день: 24 червня
Несприятливий день: 26 червня

Відео дня

Телець 

Якщо у вас є невирішені завдання зараз дуже сприятливий час для їх вирішення.  Від планів, які можуть почекати – краще утриматись.

Сприятливий день: 26 червня
Несприятливий день: 22 червня

Близнюки 

Вам слід довести до ладу всі поточні справи, навіть попри те, що ви будете повністю завантаженими. Краще відмовитися від великих капіталовкладень, є ймовірність, що вони не окупляться. 

Сприятливий день: 24 червня
Несприятливий день: 28 червня

Рак  

Всі ваші проєкти завершаться успішно. Приділіть час самоаналізу і медитації. На вас чекають приємні зустрічі та, навіть, доленосні знайомства.

Сприятливий день: 24 червня
Несприятливий день: 27 червня

Лев

Не погоджуйтесь на пропозиції, які, на перший погляд, здаються дуже привабливими. Намагайтеся стримувати себе, аби уникнути конфліктів.

Сприятливий день: 25 червня 
Несприятливий день: 22 червня

Діва  

Справи, які ви відклали у довгий ящик, дадуть про себе знати. Ви витратите багато сили та часу, втім успішно подолаєте труднощі.

Сприятливий день: 27 червня 
Несприятливий день: 25 червня 

Терези

Намагайтеся виконувати всі справи чітко з графіком, адже так ви зможете виконати все з легкістю. Ймовірно, в середині тижня ви все ж таки наважитесь зробити перший крок до своєї заповітної мрії.

Сприятливий день: 26 червня
Несприятливий день: 24 червня 

Скорпіон  

Присвятіть час тій справі, яка приносить вам задоволення. Уникайте спілкування з людьми, які приносять вам негатив та не будьте занадто категоричні у своїх судженнях в особистих стосунках.

Сприятливий день: 23 червня 
Несприятливий день: 22 червня 

Стрілець  

Зберігайте спокій та критичне мислення і тоді ваша витримка дозволить  залишитися на висоті. Зірки прогнозують вам такі вихідні дні, які ви ще потім будете довго згадувати.

Сприятливий день: 24 червня 
Несприятливий день: 26 червня 

Козеріг

Тиждень буде успішним в особистому житті та у фінансовій сфері. Однак не захоплюйтеся дуже роботою, зверніть увагу на своє здоров'я. Приймаючи рішення, завжди слухайте свою інтуїцію, а не чужі поради.

Сприятливий день: 26 червня 
Несприятливий день: 28 червня 

Водолій  

Ви зможете в цей період встигнути набагато більше, ніж за всі попередні тижні. Не зменшуйте темпу і  ви зможете похвалитися професійними досягненнями. 

Сприятливий день: 26 червня
Несприятливий день: 28 червня 

Риби  

Вам потрібно бути чуйними до оточуючих. Зробіть своїм друзям подарунок і чудові емоції вам гарантовані. Розраховуйте на їхню дружню підтримку.

Сприятливий день: 23 червня
Несприятливий день: 25 червня 

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up