Конкурси, розваги та море подарунків: як хмельничани веселилися на “Святі дитинства” (ФОТО)

Конкурси, розваги та море подарунків: як хмельничани веселилися на “Святі дитинства” (ФОТО)
  • Літо для дітвори розпочалось із незабутніх та яскравих вражень.
  • Вчора, 2 червня, з нагоди Дня захисту дітей малюки веселились на повну.
  • Адже їм подарували чудове свято радіостанції “Окей FM” та “Хіт FM”.
  • Яким побачили свято дітлахи,  дивіться у нашій підбірці фотомоментів.

Початок літніх канікул для маленьких хмельничан цьогоріч пройшов радісно. З нагоди дня захисту дітей радіостанції “Окей FM” та “Хіт FM” провели для малечі дивовижне “Свято дитинства”. На майданчику перед кінотеатром імені Шевченка в п’ятницю, 2 червня, весело було всім. Аж 4 години тут розважалися та відпочивали діти та батьки. В організації свята  брало участь управління культури та туризму Хмельницької міської ради.

- Вже одинадцятий рік поспіль ми проводимо "Свято дитинства". Щороку вдосконалюємо і оновлюємо програму для того, щоб дітям було весело і цікаво. Зрозуміло, що це гарний старт літніх канікул. З допомогою наших партнерів влаштували свято, де кожен знайшов заняття до душі, - каже директор Хмельницької філії медіа-корпорації "RIA" Сергій Халамендик. - Мені дуже приємно, що на наше свято завітало багато дітей. Ми побачили посмішки на їхніх обличчях - це, мабуть, і є доказ того, що все вдалося, і діти щасливі.

На майданчику перед великою сценою зібралось близько 5 сотень хмельничан. Малечу привели батьки, дідусі та бабусі, підлітки приходили самі цілими компаніями. Адже на дітлахів тут чекали цікаві конкурси, розваги та безліч подарунків від спонсорів та партнерів.

Відео дня

Тут не було переможців та переможених - призи отримували всі. На сцені виступали пісенні та танцювальні колективи міста, атмосферу запалювали енергійні ведучі. Жодна дитина не залишилась без уваги та приємних вражень. Кожному роздавали повітряні кульки та запрошували приєднатися до веселощів.

Юні художники розмальовували героїв улюблених мультфільмів на великому банері від “vsim.ua” та “top20.ua”. Семирічний Кирило обрав для себе трансформера.

- Мені дуже подобаються мультики про трансформерів, в мене є вдома багато іграшкових роботів. А це такий великий, що його можна довго розмальовувати різними кольорами, - розказав Кирило.

У палатці поруч кожна дитина могла отримати безкоштовний лотерейний квиток, обміняти його на подарунок та виграти цінні подарунки.

Перед сценою присутніх розважала професійний хореограф Ева. Того, хто найактивніше повторював за нею рухи чекав приз - півкілограмове морозиво від ТМ “Лімо”. По периметру майданчика двоє веселих аніматорів в чудернацьких костюмах розважали дітей та запрошували до участі в конкурсах.

Поруч із палаткою від ТМ “Молокія” дітвора та, навіть, дорослі мали можливість збити йогурт з фруктами просто покрутивши педалі велосипеда. Малеча ставали в чергу до такого смачного фітнесу. Третьокласницю Уляну на захід привела мама.

- Я щойно крутила педалі велосипеда і зробила йогурт. Було важко, бо треба було швидко крутити. Але зате в мене є йогурт від “Молокії”, - радіє дев’ятирічна Уляна.

Не лише для дітей, а й для їхніх батьків автосалон “Престиж-Авто” виставив три чудові автомобілі “Volkswagen”. Дітвора залюбки в них фотографувалася. А батьки мали нагоду пройти тест-драйв. Поруч у палатці дітлахи розмальовували паперові автівки. Чотирирічний Владистав розповів, що авто - це його мрія.

Мама Тетяна прийшла із двома синами. Поки малеча випробовувала сидіння іномарок, жінка розповіла, що вони захваті від свята.

- Дітей просто переповнюють емоції. Ми вже і смузі крутили, і в поліцейській машині сиділи, та ці великі “Volkswagen” просто захопили моїх хлопців. Хоч молодшому подобаються трактори, але з цієї автівки він і вилазити не хоче, - каже Тетяна.

Неподалік припаркувались і дві патрульних автівки. Малюки з них просто не вилазили. Вони фотографувались, вмикали мигалки та відчували себе справжніми полісменами. А працівники поліції проводили конкурс на знання правил дорожнього руху. Усі учасникам роздавали кольорові буклети. Десятирічна Вероніка вже й розмальовувала свинку Пепу, і розглядала танцюристів на сцені. Але найбільше її зацікавило авто патрульних.

- Я ніколи не сиділа в поліцейській машині, - зізнається дівчинка. - А тут ще й сфотографуватися можна. Це просто клас! Полісменкою я, мабуть, не стану. Зате фото залишиться на згадку.

Поруч на невеликому столику діяла виставка робототехніки від комп’ютерної академії “ШАГ”. Для дітвори вмикали роботів та розповідали про функції. 5-річний Микита так захопився роботом, що мама не могла його відтягнути.

- Мені дуже весело, бо це цікавий робот. Він рухається і шумить, - радісно розповів хлопчик. - Я хотів би собі такого ж.

Поки відвідувачі розглядали локації, на сцені проводилися захоплюючі конкурси не лише для дітвори, а й для їхніх батьків. Хлопці називали якомога більше марок авто. Дітвора малювала та вгадувала назви зображених тварин. За це отримали іграшкові набори від компанії “Bеmbi”. Десятирічний Мишко прийшов із мамою. Він каже, що намалював кота.

- Його не вгадали, але мені всеодно дали подарунок, - радіє Михайлик. - Я такий щасливий, бо це набір машинок із найкращого мультика “Тачки”. Це - МакКвін!

Для підлітків проводився конкурс на знання продуктів, які виготовляють з молока. Тут перемогла дівчинка, але поживні дарунки від “Молокії” отримали всі. 15-річна Галина назвала найбільше продуктів.

- Мені зовсім не було важко називати продукти з молока, бо я навчаюсь на повара в училищі. Хоч участь в конкурсах беру рідко, але сьогодні дуже задоволена подарунком від “Молокії”, - каже дівчина.

Людмила з шестирічною Владою взяли участь в конкурсі. Мама із зав’язаними очима вгадувала свою доню на дотик. Учасники отримали морозиво від ТМ “Лімо”, сертифікати в соляну печеру “Ультрамарин” та розмальовки від салону оптики “Прозорість”.

- Спочатку було важко впізнати мою доню, та потім я серцем відчула. Дуже приємні емоції, Дякуємо за таке гарне свято. Нам дуже сподобалось. Ще й подарунки такі чудові отримали, - каже мама Людмила.

Ще дітвора неодноразово вигравала солодощі від корпорації “Бісквіт-Шоколад”, сертифікати від аквапарку “7 океан” та країни розваг “Joy Land”. Також всі охочі мали змогу поласувати морозивом від ТМ “Лімо” та взяти участь у фотоконкурсі від “Vsim.ua”.

Жодна дитина не залишила свято без посмішок та приємних емоцій. А батьки та їх малеча ділилися враженнями і після закінчення свята дорогою додому.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up