Ковбаса «Кремлівська» з вулиці Леніна. У Хмельницькому продають «недекомунізовану» продукцію

Ковбаса «Кремлівська» з вулиці Леніна. У Хмельницькому продають «недекомунізовану» продукцію
  • Хмельничанин Сергій Дануце купив «Кремлівську» на Львівському шосе. Придбав заради цікавості.
  • На етикетці вказали, що підприємець зареєстрований на вулиці Карла Маркса, а виробництво – на вулиці Леніна.

У Хмельницькому перейменували більше 50 вулиць. В Україні забороняють російські телеканали, серіали, продукцію та інше. Разом з цим продукцію із російською символікою виготовляють у нашій Хмельницькій області. Ковбасу «Кремлівську» досі роблять в Зінькові Віньковецького району. І продають її в звичайних магазинах.

 - Я зайшов в один із продуктових магазинів на Львівському шосе. Побачив там «Кремлівську» ковбасу. Шокувався, що в такий час таке продають в Україні. Купив заради цікавості. І побачив там ще більше дивних фактів. Ковбасу робить підприємець із Дунаєвець. Вказано, що він зареєстрований на вулиці Карла Маркса. Саме виробництво розташоване у Зінькові на вулиці Леніна. Як так може бути, коли декомунізують усе, я не можу зрозуміти?, - обурюється хмельничанин Сергій Дануце.

Вулиці Маркса в Дунаївцях і Леніна в Зінькові вже перейменовані. Зараз вони називаються вулицями Миколи Іщенка і Центральна відповідно. Виробник ковбаси про це знає. Але поки не встиг виправити усі дані на етикетках.

Відео дня

 - Ми знаємо про перейменування. Та поки у нас залишилися старі етикетки. То ми їх використовуємо. Скоро маємо все замінити. А ковбасу «Кремлівську» ми робимо років 15 десь. Люди вже звикли за такий час до неї. Якщо така назва не буде подобатися нашим покупцям, то ми це обов'язково врахуємо. Та поки вона буде такою, як є зараз. Але запевняю вас, що наше підприємство нормальної української орієнтації і нічого російського не підтримуємо, - розповіла vsim.ua бухгалтер ФОП Боднар С.Б. Марія Михайлівна.

Читайте також: Пам'ятник Миколі Островському біля ліцею №17 демонтували

Сквер із пам’ятником Бандері у Хмельницькому: ідея є, гроші шукають

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Siri McKitten

    Чудо украинизации:

    После переименования улицы им. Карла Маркса в Степана Бендеры чудесным образом самовосстановилось асфальтовое покрытие проезжей части и тротуаров, давно негорящие  фонари приобрели LED-прожектора, а в многоэтажках горячая вода и отопление приобрели независимую от теплокомунэнерго калорийность.

    Из грез комиссии по переименованиям или деяния пса - бездельника
  • Alex Star

    В с. Зіньків взагалі з головою не дружать ?  Ковбаса "московська",виготовлена на вул.Леніна 25.  Дибіли бля .
  • Neym Aleks

    А вас не смущает, что 10 грв "червони"?
  • Anna

    Насправді людям просто скучно, вони жували вчора і хочуть жувати завтра московську ковбасу. І як її не назви... вони просто хочуть жерти. І головне, якщо вони в раз перестануть купувати щось з назвою "московська", "кремлівська" - а виготовлено це з різних відходів в Хмельницькому чи Старконі - від того патріотизму більше не стане.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up