Кримінальний авторитет “Молдован” має трьох дітей у Хмельницькому. Його можуть депортувати

Кримінальний авторитет “Молдован” має трьох дітей у Хмельницькому. Його можуть депортувати
  • 38-річний молдованин після відсидки розгорнув у Хмельницькому цілу наркотичну схему.
  • Постачав заборонені речовини просто до в’язниці для “зеків”.
  • Його гучно видворили на Батьківщину і заборонили повертатися до України. Але він повернувся.
  • Як перетнув кордон, куди дивилася міграційна служба та чим вже два місяці чоловік займається у нашому місті, читайте на vsim.ua.

Вже понад 10 років у Хмельницькому проживає молдованин Олександр Бєлінський. Тут має цивільну дружину та трьох дітей. Здавалося б, звичайна родина. Якби кілька місяців тому цього чоловіка не  видворили за межі України з конвоєм та у супроводі міграційної служби.

Виявляється, Олександр Бєлінський  неодноразово потрапляв до в’язниці за продаж наркотиків та крадіжки. Перший раз відсидів - 3 роки. За даними ГУНП, у в’язниці чоловік отримав статус “наглядача”, а після виходу на волю став постачати ув’язненим наркотики просто до камер. Його знову затримали і дали ще три місяці. Крім цього зобов’язали покинути Україну через те, що він протермінував визначені межі можливого перебування на території нашої держави.

“Повернувся до дітей”

Депортували кримінального авторитета на прізвисько “Молдован” 5 квітня поточного року. За постановою суду він не мав права повертатися до України ще 5 років.

Відео дня

Та не пройшло і двох місяців, як “Молдована” знову затримали у Хмельницькому. 38-річний чоловік незаконно перетнув кордон міжнародного пункту пропуску “Могилів-Подільський” відразу ж через кілька днів після його депортації.

Каже, що зробив це, бо хотів побачити своїх дітей. У чоловіка їх троє: двоє синів та донька. Наймолодша ходить в перший клас і, за словами правопорушника, дуже сумувала за татом. Через це він і зважився на відповідний вчинок.

На території Хмельницького Олександр уже майже два місяці. Затримали чоловіка 4 червня в квартирі матері його дітей.

Того ж дня  у Хмельницькому міськрайонному суді Олександру Бєлінському обирали запобіжний захід.

Просили врахувати попередні “заслуги”

Суддя Володимир Бондарчук заслухав слідчого по справі та прокурора. Ті звернули увагу на попередні “заслуги” Бєлінського та просили взяти його під варту до слухання справи. Правоохоронці наголосили, що чоловік не надав оригінали своїх документів та може переховуватися від слідства. Також вони зазначили, що Олександр офіційно не працює та немає тісних соціальних зв’язків.

Слідчий зачитав психологічну характеристику Бєлінського, у якій було зазначено, що чоловік схильний до агресії та дуже запальний. Відтак може становити небезпеку для свідків по справі та оточуючих.

“Маю утримувати родину”

Адвокат же в свою чергу зазначив, що судимості Бєлінського в минулому. За них він вже відбув покарання. Також наголосив на тому, що чоловік має трьох дітей на утриманні і тому просив для нього домашній арешт на нічний час доби. Щоб той мав можливість працювати та забезпечувати родину.

За словами самого підсудного, він офіційно не працевлаштований, але за домовленістю працює на будівництві в мікрорайоні Озерна та прокладає тепломережу в кількох багатоповерхівках по вулиці Лісогринівецькій.

  • Я прошу дати можливість мені працювати, бо маю трьох дітей на утриманні. Їх потрібно якось годувати, я свою провину повністю визнаю і не збираюся тікати, - зазначив чоловік.

На “Молдована” наділи електронний браслет

Суддя вислухав всі сторони та поставив кілька запитань Бєлінському. Щоб перевірити мотивацію підсудного залишитися вдома. Володимир Бондарчук поцікавився побутом родини.

  • Скажіть ви часто відводите дітей до школи? А в яких навчальних закладах вони вчаться? Назвіть класи. Як звуть їх класних керівників?, - поцікавився суддя.

Олександр Бєлінський відповів на всі запитання. Далі суддя на кілька хвилин вийшов у нарадчу кімнату і вирішив призначити підсудному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Олександр Бєлінський не має права покидати власне помешкання в будь-який час доби.

Також на час досудового слідства чоловік має виконувати всі приписи суду. Йому заборонено покидати межі країни та відлучатися із Хмельницького без дозволу слідчого. Підсудний має утриматися від спілкування зі свідками по справі та здати на зберігання до відповідних органів закордонний паспорт та інші документи для виїзду за кордон.

Для того, щоб контролювати чоловіка, суд зобов’язав слідчого надіти на нього електронний браслет у поліцейському відділі.

Як Олександру Бєлінському вкотре вдалося обійти міграційну службу та прикордонників в офіційних документах не вказано. Проте в судовому залі після того, як слідчий суддя відправився у нарадчу кімнату, чоловік пояснив свій перетин кордону власному адвокатові простою фразою “Корупцію ще ніхто не відміняв”.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Stella Boiko

    Зачем это все вам  писать, а нам читать. Какую полезную информацию мы получили.Еще раз убедились в работе отдельных органов?
  • Снежана Власова

    Постачав заборонені речовини просто до в’язниці для “зеків”.

    А через кого ж він це все передав? Хто йому сприяв? Чому не вказують прізвища?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up