KRYLATA з Нетішина може потрапити на Євробачення. Як підтримати?

KRYLATA з Нетішина може потрапити на Євробачення. Як підтримати?
Скрин із відео на каналі Євробачення
  • Анастасія Завадська виступає з піснею Queen.
  • З нею вона може стати одинадцятою фіналісткою нацвідбору Євробачення.

Анастасія Завадська з Нетішина виступає під псевдонімом KRYLATA. Вона довго не вигадувала сценічний псевдонім — так її назвала сестра в маленькому віці, коли привезла плакат з надписом «Вперед, моя крилата» на один із численних фестивалів.

Перший успіх співачки та сонграйтерки KRYLATA прийшов із треком «Генератор», написаний після пережитого блекауту в столиці. Пісня стала популярною в TikTok.

Тепер вона бере участь у відборі на Євробачення. Аби стати фіналісткою національного відбору. Для цього їй потрібно перемогти в онлайн-голосуванні. Там її конкурентами будуть: ANKA з піснею "Палала", Carpetman - Endless fight, KARYOTYPE - Sadness, PARFENIUK - "Серед вітрів", SHÉPA - SUPERNOVA, STASYA - Rika, SWOIIA - Little Angels і TESLENKO - Lights go up.

Відео дня

Проголосувати за співачку з Хмельниччини можна в Дії. Для цього потрібно зайти в розділ “Послуги”. Далі “Опитування” та обрати активне голосування. Проголосувати можна лише одного разу й змінити свій вибір не буде можливості.

Скрин із застосунку Дія

Голосування триватиме до 21 грудня включно, а повний список фіналістів буде оприлюднено до 29 грудня. Раніше журі відібрало до фіналу нацвідбору 10 учасників: Alyona Alyona & Jerry Heil із піснею Teresa & Maria, Drevo - Endless chain, Ingret - Keeper, Mélovin - Dreamer, Nahaba - Glasses, Nazva - Slavic English, Skylerr - Time is running out, Yagody - Tsunamia, Yaktak - Lalala і Ziferblat - Place I Call Home. Про це повідомляє “Інтерфакс”

8-й конкурс "Євробачення" у травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Гранд-фінал "Євробачення-2024" проведуть на стадіоні Malmö Arena в суботу, 11 травня, а півфінали, в одному з яких візьме участь і представник України, відбудуться 7 і 9 травня. Фінал нацвідбору відбудеться 3 лютого 2024 року у форматі телевізійного концерту.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Шарлота Красильникова

    красиавая
  • Жанна

    Спочатку стане на військовий облік (дякуємо Безуглій),а вже потім да, звичайно, хай співає

keyboard_arrow_up