Лайфхаки хмельничан. Чим зайняти дитину під час карантину?

Лайфхаки хмельничан. Чим зайняти дитину під час карантину?
Фото ілюстративне
  • Під час карантину багато хто з батьків не знає, чим зайняти дитину, щоб та не завили від нудьги. 
  • Друзі, можливо у вас є якісь цікаві ідеї щодо цього, поділіться ними з іншими.

 

У зв'язку з коронавірусом українці опинилися на карантині. І якщо діти зраділи позаурочним канікулам, то ось для батьків це стало неабияким випробуванням.

Чим зайняти своє чадо протягом цих трьох тижнів? Це питання не дає спокою усім батькам.

Хтось вирішує усе просто та дає дитині повний карт-бланш на розваги. Тоді діти досхочу дивляться улюблені мультфільми та прокачують свої вміння в іграх на смартфонах і приставках. Інші ж батьки навпаки, закидають дітей корисною літературою та влаштовують справжню школу саморозвитку вдома. 

Відео дня

Але погодьтеся, карантин це не час для одних лиш прогулянок та розваг. Але й перевантажувати дитину домашнім навчанням теж не варто. 

Карантин — це час експериментувати. Пропонуємо вам  кілька ідей того, що можна зробити разом із дитиною на карантині:

- засвоїти разом нове хобі. В інтернеті нині є мільйони майстер-класів. Тож, можна вибрати щось цікаве та спробувати разом з дитиною зробити щось нове.

-  зайнятися спортом. Так можна розписати план на тиждень, щораз додаючи нові вправи. Фітнес-уроки можна проводити у формі гри.

- спільний перегляд фільму.  Кожного дня можна обирати та переглядати якийсь фільм, а після обговорювати його з дитиною.

- "відправитися у подорож". Нині є безліч інтернет-ресурсів за допомогою яких можна відвідати справжню екскурсію музеями світу тощо. 

Друзі, а як проходить ваш карантин? Діліться з нами своїми лайфхаками, чим зайняти дитину під час карантину.

Читайте також: Коронавірус: новини та події 19 березня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ievgen Pervushyn

    онлайн тренування з танців (дякуючи BIG DANCE HOME - Хмельницький), онлайн заняття з програмування Arduino (Robocode Хмельницкий), шкільні програма з вчителями у вайбері...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up