"Либідь Плаза" задимілася. Фото користувачів соцмереж

"Либідь Плаза" задимілася. Фото користувачів соцмереж
Фото Олександра Іванова із "ВКонтакті"

Три пожежні машини, рятувальники у костюмах та масках. Кінець робочого тижня хмельничани запам'ятають. У центрі Хмельницького димів один із поверхів ТЦ "Либідь Плаза".  

Сьогодні, 8 липня, валив дим із головної будівлі центру нашого міста. Це викликало неабиякий інтерес у перехожих. Світлини відразу розлетілися соцмережами. Як пояснили журналістам "ВСІМ" у прес-службі ДСНС у Хмельницькій області, на одному із поверхів задимівся вентиляційна система.  Це лише попередня інформація. Що стало причиною, рятувальники повідомлять пізніше. Відомо, що ніхто не постраждав. Всі працівники центру вийшли на вулицю, адже дим заполонив усю  будівлю. 

 
 
 

 

 

Хмельничани вже висловили свою думку щодо задимлення "Плази":

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Нічого страшного не виникло і пожежі не було. Там виникло коротке замкнення електродвигуна на вентиляційній чи димохідній трубі через що і виникло сильне задимлення.
  • Анонім

    Шкода що не згоріла.  Убогість  а не  зданіє

    Анонім reply Анонім

    Красивіше, коли "п'ятачок" там був?

    Анонім reply Анонім

    А хто б казав.  Краше сумки точно немає

    Анонім reply Анонім

    согласєн. якби не скло, то взагалі жах був би
  • Анонім

    То Шинькович на кальян забіг

    Анонім reply Анонім

    українські дупутати - найсильніші дупутати у світі. скільки викурити і випити як вони не можуть інші

    Анонім reply Анонім

    Це точно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up