Маленькому Сашку лише рік і у нього рак. Батьки благають хмельничан про допомогу

Маленькому Сашку лише рік і у нього рак. Батьки благають хмельничан про допомогу
  • Маленький Олександр потребує допомоги. У нього виявили рак крові. 
  • Лікування дороговартісне. Батьки не можуть оплатити його самостійно.

Маленькому Олександру Ємцю лише трохи більше року, а хлопчик вже бореться з важкою хворобою. У нього діагностували рак крові. Зараз він проходить лікування в Італії. Воно дороговартісне і батьки самостійно не можуть все оплатити. Тому просять небайдужих допомогти.  

Реквізити для допомоги Сашку

Р/р 26002052416371 в ПАТ «Приват банк», МФО 315405
отримувач БФ «ПОДИХ НАДІЇ НАЦІЇ» ЄДРПОУ/ДРФО 39652366
Призначення: на лікування для ЄМЕЦЬ ОЛЕКСАНДРА

Відео дня

Контактний телефон волонтера - 0688174627 Тетяна Юзепчук
Телефон тітки дитини - 097 37 77 408 (Оксана)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ирина Максимчук

    Хто може знає подальшу долю Сашка? Напишіть будь ласка.
  • Игорь Тымрук

    ЧОМУ ХВОРІЮТЬ МАЛІ ДІТИ?

    Коли хворіє доросла людина то це не викликає здивування, а от коли  мала дитина починає хворіти, і на її лікування потрібні тисячі доларів, це вже  по за межами здорового глузду.  Людина хворіє тоді коли порушує сім смертельних гріхів. Якщо людина не вміє любити і прощати правильно, то в ній, накопичується внутрішня агресія у вигляді невдоволення собою, або коханими та рідними. Оця агресія руйнує імунітет, та енергетику людини. Лікарі ба чуть наслідок, саме захворювання, а причина всіх важких захворювань в душі людини. Тіло це проявлена частина душі.  Формування душі маленької дитини починається з моменту закохання  майбутніх батьків , і не закінчується  коли дитина народжується. Душа людини значиміша за тіло в десять разів. Але більшість українців, забули про Бога, і не турбуються за чистоту душі. Що є Бог?, де Його шукати? Які найголовніші заповіді? На ці питання люди не мають чіткої відповіді.  
    Коли батьки разом зі своєю любов’ю наповнюють душу своєї дитини і своєю агресивністю, то дитина не витримує і починає хворіти. В душах дітей все збільшується на порядок, все хороше і все нехороше.
    Агресивність людини визначає її світогляд, її система пріоритетів. У більшості людей світогляд викривлений до межі можливого. Коли спитати людину, що для неї на першому місці, то більшість скаже майбутнє, щаслива доля, діти... А є заповідь – не сотвори собі кумира, вона означає що не варто людське ставити вище Бога. Правильна система пріоритетів  коли на першому місці стоїть Бог. Правильна система пріоритетів, коли на першому місці Бог, а на другому Україна, а потім все  особисте.  Коли на першому місці людське, то його людині руйнують зверху, через коханих і рідних. Коли в жінки на першому місці коханий, сім’я, відносини, то Бог зробить так що чоловік стане трохи пити, трохи гуляти, коли жінка це не прийме, то випробовування продовжиться. Більшість не прощаю ні, себе ні своїх близьких. Відповідно накопичується величезний потенціал невдоволення. Ненависть, гнів, важкі образи з часом проходять, а от  невдоволення залишається. Воно не помітне, просто рівень щастя  стає меншим, не таким яскравим , як у дитинстві.
    Для того щоб діти не хворіли, батьки повинні бути гармонійними. Але, розвиток цивілізації, привів до того,  що людство перетворилося на величезну ракову клітину. Тому все більше дітей будуть хворіти онко-захворюваннями.  Причина захворювання  раком  малих дітей в душі батьків, коли батьки через покаяння глибинне, очищають свої душі і душу малої дитини, то захворювання проходить само. Просто  батьки в яких діти хворіють на онкологічні захворювання, так само згодом будуть хворіти.

    Strybog reply Игорь Тымрук

    В мене очі закровоточили поки прочитав твій комент. Вилізь з берлоги, 21 століття на дворі.
    Що ви там про жидів говорите? Що вони при владі? Згоден! У вас і релігія жидівська. Твій бог вбиває немовлят.
  • Oleg

    Скажіть правильні реквізити
  • Легоняк Іванна

    чомусь неправельні реквізити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:01 Хмельниччину засипало снігом: яка ситуація на дорогах (ВІДЕО) play_circle_filled 12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up