Вранці на роботу, а ввечері шиє маски: як хмельничанка Юлія бореться з коронавірусом

Вранці на роботу, а ввечері шиє маски: як хмельничанка Юлія бореться з коронавірусом
  • Юлія працює психологом в поліції.
  • Під час карантину жінка вирішила самотужки боротися з нестачею масок та шиє їх власноруч. А допомагає їй в цьому молодший син.
  • Свої маски Юлія дарує колегам та простим перехожим.

Ось уже третій тиждень маска чи не найпопулярніший аксесуар українців. Без неї на вулицю зась. Щоправда, купити її зараз можна не скрізь. Українці взялися шити маски самотужки.

Так, поліцейський психолог з Хмельницького Юлія Миколаєнко вечорами після роботи разом з сином Остапом шиє захисні маски, які потім роздає колегам. Також маски від Юлії у подарунок отримують усі громадяни, які приходять у відділок поліції без засобів захисту. Про це повідомили у Секторі поліції області.

  • "Я переконана — у ситуації, що склалася, допомогти може кожен. Тож ми з молодшим синочком і вирішили долучитися до боротьби з вірусом і почали шити захисні масочки", - розповідає Юлія.

Як вона наголошує, що наразі не менш важливою за фізичне здоров’я є турбота про свій психоемоційний стан.

Відео дня

Юлія  дає кілька порад з цього приводу на період карантину:

—    Фільтруйте джерела інформації, відстежуйте новини тільки з перевірених сайтів. Мисліть критично і не поширюйте фейки.

—    Не "сидіть" весь час в інтернеті. Використайте цей період з користю.

—    Завжди пам’ятайте, що більшість хворих, які підхопили вірус, одужують. Але підготуйте себе до того, що захворіти можете ви, ваші друзі чи знайомі. Прийміть це і продумайте алгоритм дій.

—    Не стримуйте емоцій і не намагайтеся весь час бути сильними, намагайтеся концентруватися на позитиві.

Читайте також: Новини про коронавірус: найважливіше за 1 квітня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Іван Іванович

    А причом з Хмельницького, якщо вона з Ізяслава
  • Ируся Жвалюк-Глебова

    Молодец
  • Ігор Дударчук

    Пишаюся тобою
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up