«Сім’я була дуже хороша». Попрощалися з хмельничанами, які загинули через ракетний удар

«Сім’я була дуже хороша». Попрощалися з хмельничанами, які загинули через ракетний удар
Фото з прощання -- Суспільне
  • Валентина та Анатолій Королькові загинули 22 березня, під завалами власного будинку.
  • У них залишилися діти та онуки.

22 березня Хмельницький прокинувся від вибухів. Ворог завдав ударів крилатими ракетами та БпЛА. Внаслідок цього загинули Валентина та Анатолій Королькові. Їхній будинок повністю зруйнований. З-під завалів вдалося врятувати 21-річну дівчину. Це дружина онука загиблих. Наразі вона перебуває в реанімації Хмельницької міської лікарні. 

Сьогодні, 24 березня, подружжя Королькових провели в останню путь, – повідомляє Суспільне. Прощання відбулося в міській ритуальній службі. Туди прийшли рідні, друзі та знайомі пари. Сусідка Королькових розповіла, що Валентину та Анатолія вважали зразковою сім’єю.

Відео дня

Близькі загиблого подружжя не можуть змиритися з тим, що сталося. Серед них – Галина Кравчук. Її сина хрестив Анатолій Корольков. 

У Валентини та Анатолія Королькових залишилися діти та онуки. З-поміж останніх – Максим. Наразі хлопець служить. Він розповів, що не встиг попрощатися з бабусею та дідусем. Того ранку був на позиції.

Син загиблого подружжя Євгеній – також військовий. Захищав країну з 2014 року. Він виріс у будинку, який тепер зруйнований через удар росіян.

Правоохоронці за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством розпочали досудове розслідування, – повідомляли в прокуратурі. 

прощання

прощання із загиблим подружжям

Читайте також: На Хмельниччині попрощалися з чотирма воїнами. Ким вони були?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (51)
  • Заенц Надежда

    🕯️🙏
  • Олена Шатковська

    Вічна пам'ять
  • Світлана Гедима

    Вічна пам'ять...
  • Лена Чайка

    Вічна пам'ять ,співчуття рідним та близьким

keyboard_arrow_up