Масштабне відпрацювання: хмельницькі поліцейські візьмуться за крадіїв

Масштабне відпрацювання: хмельницькі поліцейські візьмуться за крадіїв
  • Хмельниччина потерпає від крадіїв.
  • Такого висновку дійшов новий очільник Нацполіції в Хмельницькій області Анатолій Щадило.
  • Він аносував масштабне відпрацювання.

Найбільша проблема Хмельниччини - крадіжки. Такого висновку дійшов новий очільник Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Анатолій Щадило. Він провів аналіз оперативної обстановки по області. Та показала, що в регіоні найчастіше скоюють крадіжки. 58,8% зі всіх кримінальних злочинів, які реєструє поліція Хмельницької області - це саме майнові злочини. Тобто частіше за все злодії посягають саме на майно громадян.

За даними очільника Хмельницької поліції, останнім часом найчастіше вчиняють крадіжки з приватних будинків у денний час. Роблять це коли господарі перебувають на роботі, а діти навчаються. Злодії проникають до помешкань шляхом віджиму пластикових вікон, підбору ключа або зламу серцевини замка.

  • В результаті ретельно аналізу ситуації я дійшов висновку, що найбільшою проблемою Хмельниччини є майнові злочини. Звичайно, ми спостерігаємо суттєве зниження їх кількості у порівнянні з минулими роками, але, все ж, на загальному фоні криміногенної обстановки в області різного роду крадіжок майна громадян все ще дуже багато,- зазначив Анатолій Щадило. 

    Відео дня
    /li>

Керівник поліції наголосив, що незабаром на Хмельниччині розпочнеться масштабне відпрацювання. Поліцейські будуть проводити профілактику крадіжок. Також їх вчитимуть ефективно і оперативно розкривати такі злочини. Анатолій Щадило додав, що основні зусилля оперативних служб поліції планує зосередити саме на цьому напрямку роботи.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тролль

    "...Керівник поліції наголосив, що НЕЗАБАРОМ на Хмельниччині розпочнеться масштабне відпрацювання." А що керівник буде робити до часу, коли настане це саме НЕЗАБАРОМ? В карти грати? Де лічильники з Озерної, ЗІН?
  • Тролль

    "...Керівник поліції наголосив, що НЕЗАБАРОМ на Хмельниччині розпочнеться масштабне відпрацювання."
    А що керівник буде робити до часу, коли настане це саме НЕЗАБАРОМ? В карти грати?
     Де лічильники з Озерної, ЗІН?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:08 Історія 84-річної Асі Михайлівни, яка камінцями «латає» дороги в Хмельницькому photo_camera 19:11 ВСІМ Бізнес-ліга: календар заключних матчів 18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up