Мертвий 11-річний хлопчик біля колій на Хмельниччині: тренер дитини прокоментував трагедію

Мертвий 11-річний хлопчик біля колій на Хмельниччині: тренер дитини прокоментував трагедію
Скрін із сюжету ТСН
  • Чоловік розповів, що особисто впевнився у тому, що дитина спить.
  • Зникнення хлопчика виявили під ранок, незадовго до прибуття потягу.
  • До цього думали, що Тимофій просто вийшов до туалету.

25 липня у селі Волоське Деражнянського району виявили тіло 11-річного хлопчика. Мертва дитина лежала поблизу залізничних колій. Як вдалося з’ясувати пізніше, Тимофій повертався до рідного Києва із Яремчі, де відпочивав разом із групою дітей. Їхали неповнолітні у супроводі тренерів та кількох батьків поїздом “Рахів-Київ”.

Поліція поки жодної інформації по трагедії не розголошує, мотивуючи все слідчими діями. В свою чергу “Укрзалізниця” висловила співчуття батькам та рідним дитини. На своїй офіційній сторінці вони повідомили, що готові співпрацювати зі слідством. 

За попередніми даними, ймовірною, причиною падіння дитини з потягу міг стати відчинений технічний вихід

Відео дня

Як розповів ТСН тренер з айкідо Володимир Костюк, який і возив дітей на відпочинок до Яремчі, ввечері він пересвідчився у тому, що всі діти сплять і бачив Тимофія сплячим.

"Я поки нічого толком сказати не можу, працює слідча група і намагається зрозуміти, що сталося. Мені зараз треба зрозуміти, що з моєю дитиною. Бо вони всі і мої діти, я його знаю дуже давно, і мені зараз дуже важко. Жодних конфліктів в потягу не було, я бачив, як він спав. Я його особисто уклав і особисто підійшов, на нього подивився. На під'їзді до Києва ми виявили, що його немає. Близько 5-ї ранку", - розповів Костюк.

Цю інформацію підтвердила і тренерка Ірина, яка також супроводжувала групу. Каже, що вони ретельно пересвідчились з вечора, що всі діти на своїх місцях і сплять.

Водночас мати однієї з дівчат, яка була у групі, розповіла ТСН телефоном, що діти навіть не знали про загибель їхнього товариша – про це їм розповіли вже слідчі у Києві.

"Довіряю повністю цьому тренеру. Це не перша їхня поїздка. Думаю, це прикра випадковість. Мені дуже шкода цієї дитини. Я не розумію, за що постраждали і батьки, і тренери, і діти – вони всі не заслужили цього, мені дуже шкода, що так сталося", - сказала матір дівчинки Лариса.

Нагадаємо, що тіло дитини направили на судмедекспертизу. На попередньому огляді правоохоронці ознак насильницької смерті не виявили

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Ніна Іванкова

    Безвідповідальне ставлення. Полягали спати....Ваша робота до тих пір поки не передали дітей батькам, тоді спіть.
  • Олександр Симчишин

    Потрібно було чергувати і дивитись де діти. Ну побачив що спить і що? Пішов, пішли також всі дорослі спати? Байдуже, що хтось з дітей може проснутись і піти у той же туалет, будь куди по поїзду? Халатність дорослих привела до трагедії. Навіщо зараз ці виправдовування, що впевнились і т.д.? Потрібно покарати, щоб інші не вели себе так.
  • Надія Артемчук

    Це жах.Співчуваю всім потерпілим в даній ситуації.
  • Valentina Roman

    Даже в страшном  сне такое не приснится. Какое горе.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:21 «Мобілізація – «це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція 13:09 Хмельничан попереджають про погіршення погоди і небезпечні стихійні явища 12:02 На проспекті Миру пʼяний на «Hyndai» спричинив ДТП. Постраждала жінка 11:44 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: фотоогляд матчів 10:16 Хмельницькі села, яких уже немає. Де вони були та що про них відомо photo_camera 09:41 У Хмельницькому районі провели футбольний турнір в пам’ять про загиблого воїна photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up