Міністр охорони здоров'я Степанов відвідав Хмельницький і Старокостянтинів

Міністр охорони здоров'я Степанов відвідав Хмельницький і Старокостянтинів
  • Максим Степанов відвідав Хмельниччину із робочим візитом.
  • Далі він поїхав до Старокостянтинова.

Сьогодні, 2 жовтня, Хмельниччину із робочим візитом відвідав міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Він вже побував у Хмельницькій обласній лікарні. Ознайомився із роботою закладу. Інших точок призначення у Хмельницькому в нього не було.

Далі він поїхав до Старокостянтинова. Станом на 13:20, він знаходиться на території місцевої центральної райлікарні. Прибув сюди без охорони, але в супроводі голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета. 

Відео дня

В закладі Максим Степанов поспілкувався із лікарями й ознайомився із закладом. А медикам розповів про те, що робить міністерство в плані боротьби із COVID-19. Нагадаємо, у Старокостянтинівській лікарні є відділення, де лікують хворих із коронавірусом.

Далі Степанов за планом має провести брифінг для журналістів. Про що він там розповість, читайте згодом на vsim.ua.

Нагадаємо, Старокостянтинів знаходиться у зеленій зоні, а район у жовтій.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    У дамы в белом халате маска на всех фото неправильно надета))) Нос торчит. И они учат нас придерживаться правил.

    Володя reply Анонім

    Це напевно головний лікар Старокостянтинівської лікарні. Погано, що міністр їй не зробив зауваження.  Але потрібно не лише брати приклад з керівництва, а бути самим зразком для себе у першу чергу.
  • Михайло Хабаль

    здається не маючи жодної державної лікарні в межах Хмельницької області...
  • Юрий Наумов

    Сто процентов адекватный ....вопрос нужны ли Соросу адекватные ?
  • Володя

    Самий адекватний міністр

    Юрій Гудок reply Володя

    На тебе дуже схожий. Дві каплі води

    Володя reply Юрій Гудок

    Добре, що не на тебе, прихильника свободівців
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up