Минулої доби на Хмельниччині втопилися чотири людини. Серед них 4-річна дитина

Минулої доби на Хмельниччині втопилися чотири людини. Серед них 4-річна дитина
Ілюстративне фото
  • У Ярмолинецькому районі загинув 31-річний чоловік.

  • 30-річний мешканець Старосинявщини загинув у Летичівському районі.

  • Тіло 46-річного чоловіка знайшли у річці в Славуті.

  • 4-річний вихованець дитячого будинку сімейного типу втопився в Ізяславському районі.

На водоймах Хмельниччини загинули 4 людини. Це сталося лише за одну добу, 16 червня. Серед загиблих є 4-річний вихованець дитячого будинку сімейного типу. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Близько 15:50 надійшло повідомлення про зникнення 31-річного чоловіка. Це трапилося на ставку поблизу села Проскурівка Ярмолинецького району. Повідомляється, що мешканець села відпочивав на водоймі. Рятувальники знайшли вже мертвого чоловіка та підняли його тіло на берег.

На ставку в селі Ставниця Летичівського району втопився 30-річний чоловік. Це сталося близько 19:00. Повідомляється, що чоловік був мешканцем села Нова Синявка Старосинявського району. Рятувальники відшукали та витягнули на берег тіло потопельника.

Відео дня

Близько 18:20 на міському пляжі Славути з води дістали тіло 46-річного місцевого мешканця. Витягували чоловіка водолази КП «Славутська міська рятувально-водолазна служба». Тіло відправили на судово-медичну експертизу до Шепетівки.

На Нетішинському водосховищі втопився 4-річний хлопчик. Це сталося близько 19:50 поблизу села Півнева Гора Ізяславського району. Повідомляється, що загиблий був мешканцем села Біла Криниця Рівненського району Рівненської області. Хлопчик виховувався у дитячому будинку сімейного типу. Його тіло підняв на берег батько-вихователь.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ольга Давиденко

    В 19 -50 вечером маленький ребенок 4 года купался сам!??Чем были заняты так сказать "воспитатели "семейного дома!??Царство небесное маленькому ангелочку   А вот будут ли виновники этой трагедия отвечать за это?

    Ольга Давиденко reply Ольга Давиденко

    Светлана Светлая Вы позволите своему ребенку в 4 года войти в воду не держа его за руку или поддерживать!?Я некогда некого не сужу !Взрослые люди всегда в ответе за жизнь детей

    Светлана Светлая reply Ольга Давиденко

    Ну взагалі там не написано що він купався сам. Не рідкість коли діти прямо на очах у батьків топчуться, а ті не розуміють. Минулого року бачила відео де хлопчик топився в басейні, поряд купалися люди, ніхто й не думав що він тоне. Виглядало наче пірнув і дивиться щось на дні. Так що не судіть
  • Олекса Шумейко

    Губить людей не пиво, губить людей вода.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up