Міська стоматологія Хмельницького безплатно допомагає переселенцям

Міська стоматологія Хмельницького безплатно допомагає переселенцям
Фото - Суспільне
  • Вже 120 переселенців звернулись до Хмельницької стоматологічної поліклініки. 

  • Ще 38 осіб звернулись до Хмельницької обласної стоматполіклініки.

За словами завідувача оргметод відділом Світлани Коржан, до Хмельницької обласної стоматполіклініки звертаються вимушено переселені особи з різних частин країни. За березень вже звернулося 38 осіб. Про це повідомили на Суспільному.

«Пацієнти у нас здебільшого з Чернігівської, Київської, Сумської, Донецької областей. Більшість переселенців, які приходять до нас, з Чернігівської та Київської областей. Ми надаємо їм терапевтичну, хірургічну та ортодонтичну допомогу. Найбільше переселенців отримали допомогу в нашому хірургічному відділенні - 28 осіб, в терапевтичному відділенні - 9 осіб. І одна людина звернулася за ортодонтичною допомогою», - повідомила Світлана.

Всім переселенцям надається безплатна стоматологічна допомога. Від часу початку масового приїзду переселенців, вони звертаються в поліклінічне відділення. Черг немає, все працює за штатними нормами. Іноді бувають “пусті” дні.

Відео дня

З початку війни до Хмельницької стоматологічної поліклініки з переселенців звернулись 120 осіб. 

Невідкладну допомогу надають безкоштовно, це: гострий біль, запалення слизової оболонки та ясен, видалення зуба, розкриття абсцесу. За потреби роблять детальну діагностику, рентген знімки, комп’ютерну діагностику.

Хірургічне відділення прийняло 41-го переселенця.

Світлана Коржан також повідомила, що у цьому місяці кількість звернень стала більшою.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up