Міжнародний економічний форум на Хмельниччині збере представників 14 країн

Міжнародний економічний форум на Хмельниччині збере представників 14 країн
Начальник управління інформаційної діяльності Хмельницької ОДА Інна Михайлова, голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий та його радник Василь Міракін
  • Захід є вже третім за рахунком. Йому передувала кількарічна перерва.

  • З допомогою форуму хочуть залучити в область українських та закордонних інвесторів.

У Хмельницькій області проводитимуть III Міжнародний економічний форум «Інвестиційні можливості Хмельниччини». Він відбудеться 14—15 березня. До участі у заході запросили представників вітчизняних та іноземних ділових кіл, бізнес-спільноти, урядовців, представників дипломатичних установ та торговельно-економічних місій в Україні, делегації з різних регіонів України. Організовують форум Хмельницька обласна державна адміністрація, Хмельницька обласна рада та Хмельницька торгово-промислова палата. На форумі планують презентувати досвід впровадження інновацій, розповісти про потенціал та переваги області потенційним інвесторам, розвивати існуючі та започаткувати нові бізнес-зв’язки.

Перший день форуму проводитимуть у театрі імені Михайла Старицького. Там відбудеться 5 панельних дискусій, а також двосторонні переговори між учасниками форуму. Під час другого дня форуму потенційним інвесторам покажуть підприємства та інвестиційні об’єкти у Хмельницькому та Кам’янці-Подільському. За словами радника голови Василя Міракіна Хмельницької ОДА, взяти участь в економічному форумі вже зголосилися представники 14 країн.

— Вже три роки у Хмельницькій області не проводився економічний форум, — розповів голова Хмельницької ОДА Вадим Лозовий. — Я вважаю, що для нас це важлива подія, і хотілося б отримати максимальний результат від цього. Головною метою є підняття рейтингу Хмельницької області. Також ми хочемо заявити, що інвестор може спокійно заходити й розміщувати свої інвестиції, що сьогодні є сприятливі умови для інвесторів в області, що сьогодні є й реальна можливість заробити. А для нас головна мета — це економічний розвиток нашої області.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up