МММ заманює хмельничан пивом

МММ заманює хмельничан пивом
Заповнивши МММ-анкету, ви отримуєте МММ-картку, показуєте її бармену - і п'єте пиво за рахунок Мавроді. Така ось "замануха". Щоправда, схоже на те, що успіху 90-х МММ уже не бачити. Пиво молодь розбирала охоче, а ось у анкети вписували вигадані імена, прізвища і номери телефонів

Дивне місце обрали місцеві функціонери МММ для проведення агітаційної акції. Відвідувачі клубу "Матадор" не схожі на людей, яким легко промити мізки. Розбираючи пиво, вони навіть не намагалися робити вигляд, що цікавляться пірамідою.
Акцію від МММ розрекламували у соціальний мережі "Вконтакте". Тривати вона має з 6 по 13 лютого. "На всі дні вхід абсолютно безкоштовний. Крім того, кожен бажаючий зможе отримати в подарунок 5 келихів пивa (або чай, кава за бажанням)", - йдеться в повідомленні.
Перший сеанс МММ-терапії пройшов у "Матадорі" у минулий понеділок. Народу у клубі зібралося стільки, що не було куди сісти.
- Зазвичай тут стільки людей збирається лише тоді, коли якість гурти виступають. І то не завжди, - каже постійний відвідувач "Матадору" Олександр.
Першу частину вечора про безкоштовне пиво відвідувачі "Матадору" могли тільки мріяти. Все почалося о 20:00, коли молодий чоловік, одягнений у чорний діловий костюм, став розповідати про те, що таке "МММ-2011", про 600 гривень мінімального внеску, 75% річного прибутку і 60 літрів безкоштовного пива на всіх.
Втім його взагалі ніхто не слухав, тож хлопчині довелося перейти до суті - він одразу запропонував усім бажаючим підійти до бару і взяти анкети. Кожен, хто заповнив анкету, в якій потрібно було вказати прізвище, ім’я, мобільний телефон та адресу електронної пошти, отримував "голд карт" - жовту пластикову карту із написом "МММ". Саме вона і була перепусткою у світ безкоштовного пива.

- Заповнивши анкету, ви отримаєте “золоту картку МММ”, - каже ведучий Андрій (19)

Відео дня
>Пиво лише в перерві
Люди понабирали анкети та взялися їх заповняти. Втім, як зізнавалися декотрі, вказували вони не свої справжні дані. А навіщо - цього ніхто не перевіряв.
Постійні відвідувачі ”Матадору” Сергій і Владислав навіть взялися заповняти анкету обпаленими сірниками. Ручок із собою не взяли.
- МММ - це як привид з минулого, - каже Сергій. - Звичайно, з одного боку, те, про що вони кажуть, цікаво. Наші батьки у 90-х вже на цьому попалися, але зараз люди не такі простодушні.
За словами Владислава, ця акція в "Матадорі" йому не сподобалася. Мовляв, у мережі "Вконтакте" ніхто не вказував, що доведеться заповняти якісь папери.
З безкоштовним пивом все виявилося не так просто. Його роздавали у дуже обмеженій кількості і лише у короткі проміжки часу - в перервах під час показу фільму "ПіраМММіда". На екран, під яким, до речі, мирно дрімав пес, уваги ніхто не звертав. Але під час "антрактів" біля барної стійки неможливо було проштовхнутися. Під кінець фільму запаси пива вичерпалися і барменам довелося пропонувати халявщикам чай або каву.

Нічого поганого
Ведучий МММ-дійства, якого, втім, було чути лише зрідка, при ближчому знайомстві виявився приємним у спілкуванні хлопцем. Його звати Андрій, йому 19 років, і ніякого відношення до МММ, за його словами, він не має.
- Я студент, і це мій підзаробіток, - каже Андрій. - Я просто побачив оголошення, що потрібен на роботу ведучий, ось і погодився. Із організаторами цих вечорів я навіть не знайомий.
Директор "Матадору" Дмитро Нагута каже, що йому також байдуже, хто за цим стоїть.
- Я не знаю, скільки було зібрано анкет і чи вкладав хтось свої гроші. Я ж лише здаю приміщення в оренду на тиждень, щоб організатори проводили свою акцію, - каже директор "Матадора" Дмитро Нагута. - Знаю тільки те, що в перший день акції нас відвідало більше сотні людей. А ще знаю, що всім відвідувачам пропонували анкети, за заповнення яких люди отримують у своє розпорядження "Gold"-картки, на рахунку котрих подарунком вже є 160 гривень. І ці гроші власники карток можуть витратити на що завгодно в день народження клубу "Матадор", яке буде зовсім скоро - через тиждень. Ось саме через це я і погодився на проведення акції.
За словами Дмитра, подібні акції МММ проводить ще у 60-ти клубах України.
- Знаю, що на черзі ще близько п'яти хмельницьких клубів, - каже Дмитро Нагута. - Та й раніше вони брали в оренду приміщення в багатьох клубах. Точно знаю, що в Києві брали участь в цьому такі заклади, як "Клуб 44", "Диван", "Drive Bar". А в Тернополі - "Хмільне щастя" та "Ірландський паб". І от коли мені надійшла пропозиція на проведення такої акції, я не відразу погодився. Спочатку зв'язався з директорами клубів, які брали в ній участь. Багатьох з них я знаю особисто. Вони мені все розказали, і я подумав - а чому б ні, адже моїм відвідувачам дадуть гроші, які потім можна буде витратити. Так чому ж відмовлятися від такого? Тим більше, що протягом цієї акції ніхто нікого примушувати ні до чого не буде. 
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    Краще були б акції, які б спонукали людей до творчої праці. Це цікаво.
  • Anonymous

    никакого мошенничестве нет...меньше смотрите зомбоящик
  • Anonymous

    Ниче в этом страшного нет. Ну да, давали пиво, давали кофе на шарик, и че? анкету можно ыло и не заполнять, помоему оргам самим пофигу, или ктото на это поведется или нет, на их деньги это никак не повлияет. п.с. пиво всетаки там не очень
  • Anonymous

    У чувака на 1-й фотке, скоро лицо треснет от халявного пива)

    Anonymous reply Anonymous

    Я в шоці! Це ж брехня така, що й ради немає! Дурять людей як тільки можуть! І не соромно ж їм! А люди ведуться, бо хочуть халяви!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up