Мода на пампушок: хмельничанка з розміром "плюс" сміливо демонструє тіло у бікіні

Мода на пампушок: хмельничанка з розміром "плюс" сміливо демонструє тіло у бікіні
Модель Марина Рудницька каже, що не ображається, коли їй натякають на округлість її форм. Вона не виснажує себе дієтами та сміливо красується у коротеньких спідничках і маленьких сукнях. Своїми формами дівчина зробила успішну кар’єру. Про це вона розповіла журналістам «ВСІМ».

Всі звикли думати, що модель повинна бути стрункою та мати чітко визначені «параметри краси». Однак останнім часом «пишні» красуні все частіше з’являються на подіумах та прикрашають сторінки модних глянців. Моделі plus size рекламують нижню білизну і беруть участь у показах на світових подіумах. Однією з них є хмельничанка Марина Рудницька.

Професійна модель розміру «плюс», так її називають у сучасній індустрії моди,  не соромиться зізнатись, що вона нестандартна. Навпаки, хоче показати іншим жінкам пишної статури, що вони особливі і прекрасні. 

Фото Марини Рудницької з її сторінки у ВКонтактеМарина розповідає, що ситуацій, коли хтось насміхався чи вигадував образливі прізвиська, у неї не було. Адже ніколи не була товстою.

Відео дня

- В дитинстві та юності ніколи не була повненькою, тому не стикалась з якимось проблемами чи насмішками. Всі мої подруги - стрункі дівчата. Зараз моя вага 86 кілограмів при зрості 176 сантиметрів. Параметрами - 109-88-130, і мені моє тіло абсолютно подобається. Звісно, є різні люди. Комусь не подобаються дівчата «плюс», тому іноді мене засипають повідомленнями типу «товста», але це мене аж ніяк не ображає. Адже це їхній комплекс, а не мій. Це вони в силу своїх проблем не можуть змиритися з моїми повноцінними формами, - говорить модель.

Роботи, за словами дівчини, хоч відбавляй. Це - покази одягу та білизни. Однією з останній робіт, якою пишається Марина, є фотосесія для календаря модельного агентства «Rules of Rich Models» (RR Models) – одне із найдорожчих та популярних агентств у Москві. Зараз готується до зйомки у відомій телепрограмі, якій – поки не зізнається. Дівчина зізнається «ВСІМ», що знайшла себе і цьому радіє.

- Москва, звичайно, сльозам не вірить, але мотивує прекрасно, - каже Марина і запевняє, що головне – це віра у себе, тоді не будуть страшні жодні комплекси.

Впевненості у своїй красі завдячує батькам і другій половинці. Каже, що коханий завжди нагадує їй, що вона королева.

Дівчина розповідає, що підтримувати свою форму їй доводиться так само ретельно, як і стандартним моделям. Адже для жінок розміру «плюс» теж існують визначені параметри, яких потрібно дотримуватись.

- Я не уявляю свого життя без фізичних навантажень, спорт – це частина мого життя. Аквааеробіка, фітнес, пілатес, хатха-йога, – все це необхідно для тонусу м’язів. У їжі собі не відмовляю, просто обожнюю мамині пельмені, - сміється Марина. – Буває, що перед зйомкою обмежую прийом вуглеводів для того, щоб скинути кілька сантиметрів. Певний час сиділа на дієті, але потім зрозуміла, що це не моє, бо ж краще вже з’їм ласий шматочок, а потім відпрацюю це у тренажерці.

Дівчина має чимало прихильників у соціальних мережах,  підписників у власній групі. Там модель розповідає про свої успіхи, аби кожна дівчина розуміла, що вона прекрасна і без фотошопа. А пропорції «90-60-90» вже давно непопулярні. Ба більше – не є стандартами в модельному бізнесі. 

Розмір одягу теж ніколи не був для дівчини проблемою. Марина любить самовиражатись через одяг, тому обирає оригінальні речі. 

Безперервні зйомки, покази та фотосесії… Зараз Марина Рудницька успішна модель. ЇЇ кар’єра розпочалась в Україні, але не у рідному місті. У Хмельницькому  вона народилась та отримала професію соціолога і журналіста у МАУПі. У Хмельницькому залишились її найближчі люди – батьки, подруга та коханий. Вона безмежно сумує за рідними, однак не пошкодувала про свій вибір.

 - Почалось все зі звичайної пропозиції спробувати себе як модель розміру «плюс». Пропозицію отримала від директора модельного агентства у Дніпропетровську. Вона мене побачила у соціальній мережі, а потім так і сказала: «Маю на тебе великі плани!». Одразу ж запросила  на зйомку реклами «Пишна краса». Потім були зйомки для портфоліо у багатьох талановитих фотографів. Мене помітили і запросили поїхати до Москви з переїздом. Я довго думала і таки наважилась.

Зараз я професійна модель і, вважаю, що гідно представляю нашу країну як яскрава особистість і розкішна жінка з розкішними формами.

- Моя впевненість - це правильне виховання моїх батьків, коло мого спілкування з грамотними людьми і розуміння того, що лише я в силах змінити щось в собі та довкола себе. Мій коханий називає мене «5-ий елемент». І мені це подобається. Зараз нестандартна фігура є популярною і викликає захоплення навіть у тих, хто говорив, що повнота – це не красиво. Впевненість у собі завжди приходить з вірою у себе, - запевняє Марина Рудницька. - Дівчатам з формами я хочу побажати любити себе,  слідкувати за собою і дарувати світу свою красу. Адже ми прекрасні з будь-якими формами, такими, як нас створив талановитий Творець, а він не вміє помилятись, тому це означає, що ми прекрасні від самого початку.

Довідка:

Модель розміру плюс (модель плюс сайз, Plus Size Model) – це професійна модель із розміром одягу від 42 до 54 (від 8 до 20) і пропорційною фігурою. Зовнішність і зріст такої моделі мають відповідати стандартним модельним параметрам. А от діапазон об’ємів може бути доволі широкий –  все залежить від смаків і вимог замовника. 
Перші модельні агенства, які представляють моделей з розміром "плюс", з'явились ще у 1970-х роках у Нью-Йорку у 1970-х роках. Серед найпопулярніших таких агенств сьогодні є "Wilhelmina Models". 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Демчук Іра

    Есть много вещей, которьіе портят здоровье

    пусть каждьій вибирает

    чем гробить свой

    если вам не нравиться - обойдите стороной



    Как же бесит, когда говорят что со здоровьем плохо



    давайте каждому курящему, тупому, необразованому будем тьікать
  • Anonymous

    Дело не в том, красиво это или нет, дело вкуса, в конце-концов. Но, лишний вес вреден для здоровья, думаю, это неоспоримый факт.
  • Анонім

    Мода - это давно забытое старое.

    В 20-30 гг. уже 20 века не было ни одной засушеной диетами "воблы" или "ставридки"! А были в моде как раз девушки размера плюс.

    Все возвращается на круги своя.



    ПС: На счет "жирных" - это не запущенная фигура, а такая как есть от природы! И это никому не отнять!

    А то что силикон суют в губы, в груди, и прочие части - вот это и есть неприродным, против природы! А засушенные "модельки!" которые намальованы и нашпаклеваны косметикой, то и дело падают в обмороки на показах.

    Так что природная внешность на  шаг впереди, и поэтому ПЛЮС!
  • Anonymous

    При таком весе резко уменьшаются шансы произвести на свет потомство. Красивого тоже здесь ничего нет. Пора уже на проект "Зважені та щасливі".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up