Молодіжні тусовки та наркодилер з "дитячим харчуванням": 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень

Молодіжні тусовки та наркодилер з "дитячим харчуванням": 5 найпопулярніших новин на ВСІМ за тиждень
ua.depositphotos
  • Підготували невеличку добірку з найбільш популярних серед читачів новин за тиждень.   
 

1. На Хмельниччині зіткнулися два авто: постраждав водій

24 січня поблизу села Сушки Красилівського району сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля "Geely" не впорався з керуванням та допустив зіткнення з "Toyota". На місці автопригоди працювали рятувальники. Вони дістали з автомобіля постраждалого водія, відключили акумуляторні батареї та закрутили вентиль газової установки авто.  

Відео дня

2. На Хмельниччині вовки тримають у страху мешканців кількох сіл

Селяни  кажуть, що сіроманці з навколишніх лісів почали підходити все ближче до їхніх осель. Днями у селі Шарки Деражнянського району через хижаків загинув домашній пес. Місцеві лісівники кажуть, вовкам нині нема чим харчуватись, тому вони йдуть у села. Винні у цьому самі люди, які вирубують ліси. 

3. Де тусується хмельницька молодь. Огляд міста і розповідь 18-річної Валерії

Щоб дізнатися, де молодь проводить свій час - журналісти vsim.ua прогулялися в центрі Хмельницького суботнього вечора. А ще - поспілкувалися із 18-річною хмельничанкою Валерією. Дівчина поділилася модними точками в місті, де збираються на “потусити” її однолітки. 

4. "У коробці з-під дитячого харчування": хмельничанку затримали з наркотиками

40-річну жінку затримали біля одного з поштових відділень міста. У неї вилучили 19 згортків, перемотаних ізолюючою стрічкою, а також коробку з-під дитячого харчування, в якій було два поліетиленові пакети із синтетичними наркотиками.

5. Звичайні та VIP. Як виглядають і скільки коштують палати в Хмельницькому перинатальному центрі

У міському перинатальному центрі розгорнуто 25 палат для перебування новоспечених мам після пологів. Вони розміщені на 3 і 4 поверхах закладу. Серед них є як звичайні, так і ті, що називають “VIP”. У деяких з них жінки після пологів можуть перебувати безкоштовно, а в інших - лише за гроші. Як вони виглядають і скільки коштують, розкажуть та покажуть журналістам vsim.ua. 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up