Де тусується хмельницька молодь. Огляд міста і розповідь 18-річної Валерії

Де тусується хмельницька молодь. Огляд міста і розповідь 18-річної Валерії
  • У вільний час від навчання старшокласники і студенти полюбляють “тусити” в різних локаціях міста.
  • Там збираються цілими компаніями, спілкуються, п’ють каву або міцні напої. 
  • Ми дізналися, де полюбляє проводити час молодь у Хмельницькому.

Веселі компанії, музика й гульки допізна - все це полюбляє сучасна молодь. У вільний від навчання час юнаки й дівчата збираються гуртом на власних “точках”. Хтось - у дворі свого мікрорайону, хтось - на модній “центровій локації”. Тусовки в таких місцях виглядають майже однаково: всі обговорюють “предків” чи ловлять крутий “вайб”. Для тих, хто не знає значення останніх слів - ми писали матеріал Сучасний молодіжний сленг: що таке крінж, вайб і токсік. 

Щоб дізнатися, де молодь проводить свій час - журналісти vsim.ua прогулялися в центрі Хмельницького суботнього вечора. А ще - поспілкувалися із 18-річною хмельничанкою Валерією. Дівчина поділилася модними точками в місті, де збираються на “потусити” її однолітки. 

Найбільше молоді у дворі біля “Рукавички”

Вечір суботи - у цей день в центрі Хмельницького майже не розминутися. І дорослі, і малі прогулюються Проскурівською. Милуються головною ялинкою міста і новорічними локаціями. До деяких стовбичить цілісінька черга, аби зробити селфі. Біля будиночків на ярмарку крутиться молодь. Ті теж фотографуються і навіть знімають відео, щоб опублікувати на сторінці в “TikTok”. 

Відео дня

Старшокласники й студенти “окупували” на Проскурівській деякі локації. Наприклад, кавові точки, яких сьогодні в центрі міста є чимало. Біля кав’ярень стоять юнаки і дівчата. Одяг деяких, або як сьогодні кажуть “лук”, є дещо цікавим. Скажімо, шапка у хлопців схожа на головний убір відомого українського співака “Монатіка”. Її носять так, аби вона не закривала вуха. Трендовим жіночим головним убором нині вважається зимова панама.  А ще “родзинкою” деяких є джинси із завищеною талією, довжина яких закінчується біля щиколоток. У таких “прикидах” молодь і “тусується” біля кіосків з кавою. Деякі стовбичать там із напоями, а деякі - за компанію. 

Ще однією вочевидь популярною точкою серед молоді є заклад “Білий налив”, що неподалік центрального універмагу. Біля нього розміщені лавки, на яких за розмовами проводить час молодь. При чому “тусять” там і з одного боку закладу, і з іншого. 

Нет описания.

Здається найпопулярнішим місцем на “стометрівці” для старшокласників і студентів є популярна в Хмельницькому “Рукавичка”. Там виявилося найбільше компаній молоді. Одні “тусили” біля кавових точок, інші - в дворі будинку, що на Проскурівській, 16. У цих місцях стоїть галас. З різних боків чути нецензурну лексику, що вилітає з вуст як дівчат, так і хлопців. 

Нет описания.

Справжня “туса” розгорнулася у дворі біля “Рукавички”. Там зібралася величезна компанія, що розділилася на 3 групи. Допоки хлопці палили цигарки, дівчата голосно розмовляли по телефону. “Зараз приїдемо на Катіон”, - казали вони. 

До слова, місцеві мешканці цього будинку вже давно скаржилися на постійні гульки молоді під їхніми вікнами. Було це два роки тому. Одна з жительок розповідала, як юнаки і дівчата проводять там час.

Тоді підняли питання про встановлення “Сусідської варти”, тобто огородження території будинку. Однак “туси” молоді в цій локації так і не закінчилися. 

Тусять на катку й гріються в торгових центрах

18-річна хмельничанка Валерія розповідає, що її однолітки часто збираються саме на кавових точках. Там, каже, замовляють каву або глінтвейн. Так можуть спілкуватися годинами. Однак взимку таке задоволення дається рідше. “Холодно”, - пояснює дівчина. 

Валерія мешкає у Південно-Західному мікрорайоні. За її словами, там найпопулярнішими точками для молоді є вулиця Інститутська і локація “Катіон”. У центрі заведено гуляти на різдвяному ярмарку, на “Рукавичці” чи на катку. А ще - грітися в торгових центрах. 

Валерія розповідає, що нині серед молоді стало популярним винаймати номери в готелях. Роблять це, каже вона, якщо хочуть “потусити з ночівлею”.

Друзі, а де ви в місті помічали “тусовки” молоді?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (11)
  • Aleksander Wasyłyszyn

    Статтю писав той самий автор що кримінальну хроніку вам пише ? Відчувається майстерність
  • Нинель Нинель

    Жах! Жахіття!!! А кожна мама думає «ні то не моє в мене не таке моє золоте» ага а яке? Взломайте інстаграм і почитайте що пишуть 14,15,16, річні підлітки і мамашам розіслати щоб мамочки крім свого особистого життя бачили що вона виродила в суспільство. Страх і жах молодь Хмельницького!

    Olexandra Stadnik reply Нинель Нинель

    Все з мами зрозуміло обліко морале 🤣

    Нинель Нинель reply Нинель Нинель

    Olexandra Stadnik  😂я за вас дуже рада продовжуйте в тому дусі. Виховують так як кажете ви,а потім чогось з поліцією  по троє суток шукают  своїх « золотеньких» діточок, а де хто і не шукає бо вона сама такою була.Ну якщо дівчатка в 14 років роздвигають ноги перед усіма, пьють, курять,нюхають і це класно тоді я не знаю...

    Olexandra Stadnik reply Нинель Нинель

    Яка така, ви свою дитину в хаті закриваєте і з друзями в місті гуляти забороняєте?  Чи підлітки не мають право на суспільне життя? Я виросла в дворах і на даний час маю двох дітей прекрасного чоловіка і живу в достатку. І не маю нахабність порівнювати усіх під одну планку і розказувати яка уся молодь паршива , а не так як ви.

    Нинель Нинель reply Нинель Нинель

    Olexandra Stadnik  будете мати своїх  дітей підлітків тоді все побачите. Ну якщо ви сама така.... і так будите виховувати своїх дітей то я співчуваю нашому суспільству.

    Olexandra Stadnik reply Нинель Нинель

    Нинель Нинель а на рахунок виродила, можливо ваша мати вас, судити молодь можете , а за своєю лесьокою ні?

    Olexandra Stadnik reply Нинель Нинель

    Нинель Нинель ви мабуть монашкою росли і з друзями не вручили по дворам ф паркам   🤣🤣🤣
  • Alex Varmint

    Рукавичка это там где шмурдяк вместо кофе ? ))) Я не знаю где ещё хуже делают кофе чем там ))

    Дмитрий Члек reply Alex Varmint

    Лучший кофе в городе!

    Дмитрий Члек reply Дмитрий Члек

    Сорян, ошибся, напротив рукавички лучший)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:37 Посмертна донорка з Шепетівки врятувала життя чотирьом людям photo_camera 12:04 На Хмельниччині жінка під час обіду зарізала чоловіка 11:40 Чи буде сніг? Прогноз погоди у Хмельницькому на 20-23 березня 11:14 П’яний водій насмерть збив хмельничанку і втік: що йому загрожує Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up