На Хмельниччині – аварійне відключення електроенергії: деталі

На Хмельниччині – аварійне відключення електроенергії: деталі
Фото - ілюстративне з відкритих джерел
  • Без світла декілька районів Хмельницького та частина Хмельниччини. Аварії на електромережі.
  • 22 листопада - погодинні відключення електроенергії в області відбуватимуться по двох чергах одночасно від 07.00 до 23.00.

Унаслідок перевантаження електромережі ввечері 21 листопада трапилося аварійне відключення електроенергії. Знеструмлено декілька районів Хмельницького.

Без світла, зокрема, Гречани та частково Озерна, Заріччя, Виставка, Центр.

Про це інформують у «Хмельницькобленерго».

Відео дня

Оперативний персонал, зазначають, уже розв’язує проблему й робитиме все, щоб якомога швидше заживити критичну інфраструктуру міста й хоча б частину споживачів.

«Проте, існує ймовірність, що деякі будинки та вулиці залишаться знеструмленими до повного завершення аварійно-відновлювальних робіт, тобто до ранку, - попереджають енергетики. - Будь ласка, зберігайте спокій! Ми працюємо в режимі 24/7, працюємо саме задля забезпечення розподілу електричної енергії до оселі кожного мешканця області».

А на початку 23-ї, енергетики повідомили про знеструмлення частини Хмельниччини. Причина - аварія, що трапилася в мережі через погіршення погодних умов.

«Відключилося декілька ліній 110 кВ, що живили значну частину Хмельницької області», - наголосили.

Нагадаємо, що у  вівторок, 22 листопада, відповідно до розпорядження НЕК «Укренерго», на Хмельниччині продовжуватимуться погодинні відключення.

Від 07.00 до 23.00 відключення відбуватимуться по двох чергах одночасно.

Дізнатися до якої черги відноситься ваша адреса та порядок застосування черг, переглянути актуальні відключення за адресою можна у розділі “Відключення”.

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up