Нетішин повністю знеструмлений

Нетішин повністю знеструмлений
Фото з відкритих джерел
  • Нетішин залишився без електроенергії на невизначений термін.

Місто-супутник Хмельницької АЕС, Нетішин, від ранку 19 листопада – знеструмлений.

«За повідомленням АТ «Хмельницькобленерго», у зв'язку з перенавантаженням електромережі, на сьогодні, 19 листопада, працює графік подачі електроенергії - 2 через 6, - сповістили близько 10-ї години у виконавчому комітеті мерії та закликали нетішинців економно використовувати енергоресурси, не вмикати одночасно всі прилади.

«Якщо споживання електроенергії буде збільшено, це спровокує аварійні відключення на невизначений термін!» - попередили.

Відео дня

Невдовзі ж на офіційній сторінці міськради з’явилося сповіщення про аварійне відключення електроенергії на всій території міста на невизначений термін. Причина - перевантаженням електромережі. Зі світлом – тільки критична інфраструктура.

Нетішинці ж взялися активно з’ясовувати в енергетиків, що то за графік «2 через 6».

У міській раді їм порадили «не телефонувати», «не шукати винних», і «не заважати енергетикам працювати».

«Офіційних графіків відключень електромереж немає, - зауважили. - Були тільки орієнтовні - для зручності споживачів. А тепер обленерго не надаватиме і орієнтовних графіків. Будуть аварійні відключення».

Нагадаємо, що 19 листопада  на Хмельниччині діють погодинні відключення електроенергії.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (88)
  • Світлана Ск

    Поруч ще є місто. В кого не газ а електрика. І це ж на всім10 годин. Чи й більше відключають. За дві години нічого неможна толком встигнуть.
  • Валентина Савчук-Яворська

    (((А що, забороняється купити маленьку газову плитку і балон?

    IGOR reply Валентина Савчук-Яворська

    Вы так говорите, будто речь идёт о свечке или коробке спичек... Не у всех есть родственники за границей, которые высылают деньги... Для очень многих семей в нынешнее время проблематично купить даже базовые продукты, такие как хлеб или крупы, не говоря уже о том, что вы перечислили...
  • Тамара Кочмар

    все буде добре,бережіть себе
  • Наталія Шпакович

    Все ми розуміємо. Звичайно немає кацапів і нічого не грюкає під вікном. Але напевно місцева влада не дуже напрягається для вирішення цієї проблеми. Якщо деякі люди нашого міста заступаються за таких людей, то напевно

    Лєна Душнюк reply Наталія Шпакович

    Наталія Шпакович сьогодні, як мене повідомили, вже грюкнули.

keyboard_arrow_up