На Хмельниччині безпритульний собака вкусив дитину. Хлопчик в лікарні

На Хмельниччині безпритульний собака вкусив дитину. Хлопчик в лікарні
Фото - "День за днем"
  • Все трапилось серед білого дня у Нетішині.
  • Про інцидент в соцмережі написала мама хлопчика.
  • Зі слів жінки, дитина знаходиться в хірургічному відділенні лікарні.

Про інцидент стало відомо із соцмереж. Подія трапилась 18 серпня у Нетішині. Однак рідні хлопчика написали про пережите лише за декілька днів потому, мовляв "довго не могли оговтатись". 

Як виявилось, на 10-річного хлопчика напав безпритульний пес і пошматував йому ногу. Зі слів мами, наразі дитина знаходиться на стаціонарному лікуванні в хуріргічному відділенні місцевої лікарні. Про це пише видання «День за днем».

 "Без­при­туль­на со­ба­ка по­ку­са­ла ди­ти­ну! Вже вдру­ге! І знов курс вак­ци­на­ції від ска­зу (5 доз). По­діб­на си­ту­ація бу­ла два ро­ки то­му, тіль­ки в ін­шо­му мік­ро­районі міс­та. Ша­нов­ні до­рос­лі, на­га­дай­те сво­їм ді­тям як ді­яти у ра­зі на­па­ду со­бак, ос­кіль­ки во­ни в біль­шос­ті бі­га­ють згра­ями. Ок­ре­ме «дя­кую» лю­дям, що пос­тій­но го­ду­ють со­бак, аби во­ни ки­да­лись та шма­ту­ва­ли на­ших ді­тей. Час та міс­це по­дії: поб­ли­зу ЖК «Вар­шавсь­кий», р-н ЗОШ № 4, що в міс­ті Не­ті­ши­ні, близь­ко 15:00", — на­пи­са­ла На­та­лія Ко­ха­нюк на сво­їй сто­рін­ці у Фейсбук, а пізніше додала інші подробиці в дописі:

Відео дня

Читайте також: У Хмельницькому районі зафіксували випадок сказу
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up