На Хмельниччині горів житловий будинок (ФОТО)

На Хмельниччині горів житловий будинок (ФОТО)
Тут і далі фото зі сторінки ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Вогонь знищив дах будинку та мало не перекинувся на кімнати. 

Незважаючи на негоду, на Красилівщині зайнявся житловий будинок. Це сталось в неділю, 18 вересня. На пункт надзвичайників повідомили про пожежу в селі Волиця о 17.16, повідомляють в управлінні. 

Відразу на виклик виїхала чергова бригада пожежників. Прибувши на місце, вони побачили, що горить дах будинку. Вогонь охопив 90 квадратних метрів площі будинку та от-от міг поширитися по житлових кімнатах. 

Рятувальникам вдалося загасити полум’я, поки воно не знищило будинок. Травмованих та загиблих, зазначають в ДСНС, на місці події не було. Можливою причиною загоряння називають потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

Відео дня

Нагадаємо, цими вихідними надзвичайники вирушали на виклики десятки разів. На Хмельниччині лютував буревій. Він поламав дерева, обірвав електролінії та пошкодив автомобілі й будинки у кількох громадах. 

Найбільше дісталося Хмельницькому та Кам’янець-Подільському районам. Підрозділи Служби порятунку працювали в Хмельницькій, Кам’янець-Подільській, Ярмолинецькій, Чемеровецькій, Старокостянтинівській, Летичівській, Віньковецькій та Війтовецькій громадах області. 

Так, в Кам’янці-Подільському негода розгулялась не на жарт. Повалило дерева, обірвало лінії електропередач, на стовпах іскрило. Дивіться фото та відео в матеріалі за посиланням. Крім того, поблизу Хмельницького також повалило дерево на проїжджу частину. Про це читайте за посиланням. А в Красилові в багнюці застрягла карета “швидкої” з хворим на борту. 

До слова, на Хмельниччині синоптики знову оголосили штормове попередження. Кажуть, сильний південно-західний вітер очікується в понеділок у північних та західних областях, пориви до 15-20 метрів за секунду. Погоду на тиждень читайте за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up