На Хмельниччині із замету витягнули авто із жінкою, яка їхала народжувати

На Хмельниччині із замету витягнули авто із жінкою, яка їхала народжувати

Легкових із вагітною застряг по дорозі до пологового відділення Старокостянтинівської лікарні.

Негода на Хмельниччині продовжує створювати проблеми. Сьогодні, 8 січня, через снігопад та сильний вітер на дорогах області застрягає чимало автомобілів. Не змогла проїхати і «Toфота Корола», яка їхала до Старокостянтинова. Вагітна жінка їхала у пологове відділення місцевої лікарні. Витягти автомобіль із снігу вдалося лише за допомогою рятувальників.

Сталося це біля села Кременчуки. Уже повертаючись назад, рятувальники помітили «швидку», яка їхала до хворої півторарічної дитини. Автомобілю медиків теж допомогли виїхати і добратися до місця. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Хмельницькій області.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:19 У Хмельницькому віддали останню шану Герою Олегу Нагайчуку 14:39 Яйця дешевшають: порівняли ціни на прилавках Хмельницького photo_camera 14:15 Жителів Хмельниччини закликають повідомляти про корупцію в ТЦК та СП 13:17 Сонник онлайн: відкрийте таємниці вашого сну (новини компаній) Від читача 20:50 Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема - підпалів автомобілів українських військовослужбовців. 13:02 Рейтинг навчальних закладів Хмельницького за кількістю медалістів 2024 (ІНФОГРАФІКА) 12:17 Впродовж доби на Хмельниччині ліквідували 2 пожежі 11:40 На Старокостянтинівщині у ДТП загинув 29-річний водій 11:28 З полону повернули 6 хмельничан (СПИСОК ЗВІЛЬНЕНИХ) 10:40 Де 26 червня у Хмельницькому не буде води 10:29 У Хмельницькому оголосили підозру учасникам ОЗГ, які займалися ввезенням та збутом психотропів 09:34 На Хмельниччині судитимуть посадовця за хабар у 8000 доларів 20:31 Смертельна автотроща на Хмельниччині: не розминулися легковик та вантажівка (ФОТО) 20:08 7 років за ґратами проведе харків'янин за побиття колишньої дружини на Хмельниччині 20:03 Реформа профільної середньої освіти: у Хмельницькому обговорили актуальні питання 19:55 У Хмельницькому попрощались із захисником Олегом Нагорним 19:13 На Хмельниччині трьох людей госпіталізували через отруєння грибами: як вберегтися 18:29 Деякі пенсіонери з Хмельниччини у червні отримають підвищені пенсії: кому і на скільки перерахували 17:44 «На щиті» повернулось троє воїнів з Хмельниччини. Хто вони 17:09 «Невчасно поставлений діагноз і реанімація»: батьки 11-річної Саші звинувачують лікарів у недбалості
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up