На Хмельниччині конфіскували 4 земельні ділянки, що належали росіянам

На Хмельниччині конфіскували 4 земельні ділянки, що належали росіянам
Фото ілюстративне

Нині в судах області є ще 82 позовні заяви на конфіскацію земель, вартість яких становить більше 3 мільйонів. 

Під час повномасштабної війни в Україні розпочали перевірку громадян рф та майна, яке їм належить. У прокуратурі повідомляють, що за останній час правоохоронці конфіскували та передали у державну власність 4 земельних ділянки, які належали росіянам. 

— Земля є основним національним багатством, що знаходиться під особливою охороною держави, тому робота на цьому напрямку триває. Вживаються заходи щодо повернення земельних ділянок у власність держави та їх подальше використання з метою забезпечення потреб у першу чергу громадян України, — йдеться в повідомленні. 

Крім того, наразі до судів області подали ще 82 позовних заяви. У них йдеться про те, аби конфіскувати понад 135 гектарів земель Хмельниччини, які належать громадянам росії. Їх вартість становить більше 3 мільйони гривень. Ці землі також хочуть повернути у користуванні державі. 

Відео дня

Нагадаємо, нещодавно Служба Безпеки перевірила в Хмельницькій області 7 церковних храмів, що належать УПЦ (МП). Правоохоронці провели обшуки на об’єктах у трьох районах. Вони оглядали території та приміщення УПЦ (МП) та шукали проросійські предмети, а також перевіряли осіб, які можуть бути причетні до протиправної діяльності на шкоду державному суверенітету України. Які результати перевірок читайте в матеріалі СБУ провели обшуки в храмах УПЦ (МП) на Хмельниччині

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Alla Bayda

    Зате китайцям продаємо…
  • Рита Титаренко

    От цікаво! Чула про такі випадки, коли діти з села закінчили військові заклади, залишилися в раші, батькі жили, чи живуть в селах, мають паї, які приватизували, то, як з тим буде, коли батьків не стане? І, це не один такий випадок, чи тут мова йде про дуже великі наділи землі, яка належить росіянам? Я не зрозуміла, про які землі в публікації йде! Випадкі є різні! Але, все одно, рахую, що землі треба повертати державі і віддати її нашим військовим, які нас захищають!
  • ЧитачЧитачів

    Сволоти ще дуууже багато залишилось, яка за гроші не тільки землю а й маму продасть.
  • Галина Присчжнюк

    Притому не одна

keyboard_arrow_up