Недільний карантин: найважливіше за 22 березня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Недільний карантин: найважливіше за 22 березня (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)
  • В Україні триває карантин, а випадків інфікування стає все більше. 
  • Переглядайте оперативну інформацію про всі події.

 

У світі триває пандемія коронавірусу SARS-CoV-2, який викликає хворобу COVID-19. Перші випадки зафіксували в китайському місті Ухань у грудні минулого року. З того часу вірус поширився на понад 160 країн світу, в тому числі й Україну. Через це було введено ряд заборон та обмежень. 

У цій новині ми будемо вас інформувати про останні новини та події в Україні та у Хмельницькому. Слідкуйте за оновленнями.

Найважливіше за 22 березня

15:00  - у МОЗ повідомили про те, що в Україні від коронавірусної інфекції одужали вже восьмеро людей. Щоправда, згодом цю інформацію спростували. Як виявилося, мова йшла лише про підозру на коронавірус. Відтак, станом на 22 березня, в Україні від китайського коронавірусу одужав лише один пацієнт.

Відео дня

- пропонуємо вам підбірку від “карантинної депресії” про тварин. В ній є кумедні епізоди із життя домашніх улюбленців та представників дикої природи.

- Хмельничан лякають страшилкою про те, що їх оселі можуть обікрасти люди, які нібито проводять дезінфекцію від коронавірусної інфекції. Правоохоронці запевнили, що це "фейк". У Хмельницькому відділі поліції станом на 22 березня не зареєстровано жодного такого повідомлення. 

11:30 - У чоловіка, який повернувся напередодні з Будапешта до Нетішина, підозрюють коронавірусну інфекцію. Про це повідомив мер Нетішина Олександр Супрунюк.

Як зазначається, пацієнт був одразу ізольований в окремий бокс інфекційного відділення. Згодом було прийняте рішення, про транспортування чоловіка в Хмельницьку інфекційну лікарню. 

11:00 - начальник управління охорони здоров'я Хмельницької міськради Борис Ткач повідомив, що виявлених хворих чи нових підозр на коронавірус у місті немає. 

10:00 - станом на ранок 22 березня 2020 року до Центру громадського здоров’я надійшло 81 повідомлення про підозру на COVID-19. Повідомили у МОЗ.

На початок доби в Україні зафіксовано 47 випадків COVID-19:

  • Чернівецька область (25),
  • Житомирська (2),
  • Дніпропетровська (2),
  • Київська (область 3), м. Київ (9)
  • Донецька (1),
  • Івано-Франківська (2),
  • Харківська (1),
  • Львівська (1),
  • Тернопільська область (1).

Як повідомили у міській раді, у Хмельницькому зафіксованих випадків захворювання на COVID-19 немає.

Що відбувалося 21 березня

21:00 -  в Україні 47 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. 

19:18 - міський голова Хмельницького Олександр Симчишин повідомив, що сьогодні виявлених хворих на коронавірус і нових підозр немає у місті та області немає. Також додав, що стан пацієнта інфекційної лікарні з Летичівського району - стабільний. А результати тесту на COVID 19 будуть у понеділок. 

17:30 - Як приготувати антисептик - рецепт від ВООЗ

15:19 - у Хмельницькому запустили Viber-чат "Підвези медика". Його створили місцеві активісти через обмеження у громадському транспорті. Додатково в міській раді повідомили про благодійну ініціативу "Ліга волонтерів". Спрямовану на поміч пенсіонерам та людей,які самостійно не можуть подбати про себе. 

10:20 - станом на 10:00 21 березня в Україні 41 лабораторно підтверджений випадок COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 15 нових випадків. Повідомили в Telegram-канал «Коронавірус_інфо».

10:00 - міська рада повідомила, що нових підозр на COVID-19 у Хмельницькому та області немає.

08:30 - стали відомі результати аналізів хмельничанки, у якої підозрювали коронавірус. Біоматеріали мешканця Летичева направила на лабораторне дослідження у Київ. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює Від читача 14:24 Маленьким хмельниччанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up