На Хмельниччині оштрафували матір, син якої займався булінгом

На Хмельниччині оштрафували матір, син якої займався булінгом
Фото ілюстративне
  • Хлопець цькував іншого учня. За це його батькам довелося відповісти у суді.

Інцидент стався у вересні цього року у Деражнянському районі. Один з учнів місцевої школи після уроків цькував іншого хлопчика. За це довелося потім відповісти у суді матері, котра допустила таку поведінку сина. Про це інформують у прес-службі Хмельницького апеляційного суду.

Жінку визнали винним за частиною 3 статті 173-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Матір неповнолітнього булера оштрафували на 850 гривень.

  • "Суд враховує, що ОСОБА_1 раніше до адміністративної відповідальності не притягувалася, свою вину визнала, у вчиненому щиро розкаялася, в зв`язку з чим є доцільним застосування щодо неї адміністративного стягнення відповідно до санкції ч.3 ст.173-4 КУпАП", – ідеться у постанові суду.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Таня Рожанська

    Правильно хай штрафують!
  • Valik

    Завжди, у всі часи у школах сильніші діти знущались над слабшими.
    Жодними штрафами чи виховниим заходами цієї проблеми не подолати!
    У дитячих головах така поведінка продиктована базовим зграйним інстинктом - "слабший у природі не виживає", таке "гидке каченя" потрібно принизити і завдати болю. В подальшому, цей інстинкт укріплюється на рівні робочого колективу і суспільства загалом.
  • Ірина Богун

    В наші часи би такі покарання...менше було би скалічених дитячих душ через таких от виродків!!!
  • Юрій Украінець

    Має бути солідарна відповідальність, обох батьків, хіба що згідно з нормами сімейного законодавства,  мати виховує дитину сама...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up