На Хмельниччині під прикриттям реабілітаційного центру діяла організована злочинна група

На Хмельниччині під прикриттям реабілітаційного центру діяла організована злочинна група
  • В псевдо лікувальному закладі проти волі утримували людей.

  •  Їм забороняли спілкуватися з родичами та виходити за територію.

У Хмельницькому районі під прикриттям реабілітаційного центру для нарко та алкозалежних людей діяла організована злочинна група. Включала вона в себе чотирьох осіб. Організатором угрупування був  34-річний хмельничанин. Він орендував в районі приватний будинок. Набрав собі ще трьох спільників. Разом вони заманювали людей під приводом лікування від пагубних звичок. Процедури, звісно ж, були платні. 

Жодних медичних послуг у, так званому, центрі реабілітації не надавали. Натомість людей, які звернулися туди за допомогою, утримували силою. Про це повідомили на сайті прокуратури Хмельницької області.

Правопорушники забезпечували потерпілих мінімальними запасами продуктів харчування та наглядали за ними. Тим не можна було спілкуватися з рідними по мобільному. Таку можливість давали рідко, щоб не викликати підозр. Кожна розмова пильно контролювалася. Аби потерпілі не сказали зайвого. 

Відео дня

Вказана організована злочинна група діяла впродовж вересня 2018 – квітня 2019 року. За цей час у так званому реабілітаційному центрі утримувалось 11 осіб.

Наразі проти зловмисників порушили  кримінальну справу. А прокуратура скерувала обвинувальний акт до суду. Про це повідомив начальник відділу прокуратури області Валерій Мушинський.

Чоловікам загрожує до 10 років в’язниці. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • рудницкая людмила

    Хоч якось намагалися спасти від смерті залежних так не вигідно! Бо це бізнес! Но Бог нам всім Судья! Хіба не шкода людей які потрапили в пастку алкоголю,чи наркоти? А те що їх хоч якось намагаються спасти,то жалко!Чому держава не спасає безкоштовно?

    Alexandr Pavlikovsky reply рудницкая людмила

    Тому що державі начхати на ось такі верстви населення....

    Юлия Йоник reply рудницкая людмила

    Да мій батько за це  псевдо лікування  відав 50000 що наркомани капельниці ставили

    рудницкая людмила reply Юлия Йоник

    Так йому там не могли вводити капельниці,бо таких людей відправляють в лікарню.
  • Людмила

    Хоч якось намагалися спасти від смерті залежних так не вигідно! Бо це бізнес! Но Бог нам всім Судья! Хіба не шкода людей які потрапили в пастку алкоголю,чи наркоти? А те що їх хоч якось намагаються спасти,то жалко!Чому держава не спасає безкоштовно?
  • Людмила

    Хоч якось намагалися спасти від смерті залежних так не вигідно! Бо це бізнес! Но Бог нам Судья!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up