На Хмельниччині попрощались із загиблим військовим Василем Кравченком

На Хмельниччині попрощались із загиблим військовим Василем Кравченком
Фото - Хмельницька ОДА
  • В Ізяславі провели в останню дорогу 26-річного Героя.
  • Чоловік загинув під час виконання службових обов’язків в зоні ООС.

26-річний Василь Кравченко був старшим стрільцем десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти військової частини Збройних Сил України. Чоловік загинув 20 липня під час виконання бойових завдань на Сході України. Відомо, що він отримав важке поранення під час обстрілу бойовиками позицій українських військових у Донецькій області. 

Попрощатись з Василем в його рідному Ізяславі прийшли сотні людей. Рідні, близькі, бойові побратими та просто небайдужі люди віддали шану Герою. 

Відео дня

«Нещодавно в домі Кравченків панувала безмежна радість – святкували весілля Василя, а сьогодні тут сум та скорбота… Молодий хлопець любив життя і багато хотів  встигнути, проте занадто рано ворожа куля обірвала його молоде життя, не давши здійснитись мріям», - повідомляють у Хмельницькій обласній державній адміністрації.

Поховали Василя Кравченка із військовими почестями на центральному кладовищі міста Ізяслав.

Довідка:

Василь Сергійович Кравченко народився 14 лютого 1994 року. Навчався в Ізяславській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів № 4 та Ізяславському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, ліцей» ім.О.Кушнірука. Був мобілізований в другу хвилю, двічі укладав контакт на військову службу, перебував на сході України, захищаючи її територіальну цілісність.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up