На Хмельниччині попрощались з 24-річним добровольцем

На Хмельниччині попрощались з 24-річним добровольцем
Фото - Староушицька територіальна громада
  • Молодий герой загинув на Херсонщині. 

Хмельниччина втратила захисника. Під час мінометного обстрілу на Херсонщині загинув Максим Зеленчонок. Вчора, 30 жовтня, у Старій Ушиці прощались з Героєм. Віддати останню шану захиснику прийшли рідні, друзі, бойові побратими й небайдужі мешканці.  Під час прощання люди створили живий коридор пошани, що простягнувся на кілометри. Про це повідомляють на сторінці Староушицької тергромади. 

Максим Зеленчонок народився 11 вересня 1998 року в Сумах. Навчався в місцевій школі, а потім вступив до Київського університету Культури і мистецтв, факультет соціології.  Також пройшов навчання з 3D-моделювання, графіка. Працював у київській фірмі графічним дизайнером.

З 2021 року Максим разом із матір'ю переїхали в Стару Ушицю. З тих працював дистанційно. Розповідають, хлопець володів англійською мовою, вивчав французьку, знав точні науки і ще планував вступити на фізико-математичний факультет. Захоплювався альпінізмом, туризмом. Його захоплювала краса нашого краю. 

Відео дня

З початком повномасштабної війни хлопець пішов добровольцем воювати. Проходив навчання і службу в 128 Гірсько-штурмовій бригаді міста Мукачево. Згодом здобув знання оператора дронів.

Герой загинув на Херсонщині. 

Читайте також:

У Хмельницькому попрощалися з двома загиблими військовими (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (404)
  • Алла Фурманова

    Вічна память
  • Леся Бабій

    🙏🙏🙏
  • Лола Пожиток

    Низкий поклон тебе Украинский солдат..
    Царство небесное.
  • Людмила Карпинская

    😥

keyboard_arrow_up