На Хмельниччині попрощалися зі штаб-сержантом Сергієм Поповим

На Хмельниччині попрощалися зі штаб-сержантом Сергієм Поповим
Тут і далі фото зі сторінки Славутського МВК
  • Найдзвичайник мешкав у Славуті. 

  • В нього залишилась дружина, мати та сестра. 

В суботу, 30 липня, славутчани провели в останню путь свого земляка, захисника України, штаб-сержанта Попова Сергія Анатолійовича. Захисник героїчно загинув у бою 29 червня 2022 року під час артилерійського обстрілу на Донеччині.

А був він родом із Летичева. Саме там народився 19 листопада 1973 року. Згодом родина перебралась до Славути. Тут навчався у місцевій школі. У 1992 році закінчив Здолбунівське професійне технічне училище, здобувши спеціальність помічника машиніста тепловоза.

В 1991 році пройшов строкову службу у лавах Збройних сил України. А з 1992 по 2004 рік служив за контрактом. У 2005 вступив на службу до пожежно-рятувальної частини. Там працював до 2017 року. 

Відео дня

Із початком повномасштабного вторгнення рашистів, 5 березня, Сергій Попов став на захист країни, виборюючи мир та спокій для рідної землі. Провоював майже 4 місяці. Життя обірвалося в бою з окупантом. Ховали Героя в рідній Славуті, за місяць після загибелі. Громадське прощання з Воїном відбулося в міському Палаці культури.

Місцеві згадують Сергія як життєрадісну та доброзичливу людину, люблячого сина, чоловіка, брата, вірного товариша, відповідального та надійного побратима.

Товариші по службі в 5-ому державному пожежно-рятувальному загоні головного управління ДСНС у Хмельницькій області здійснили ритуал урочистого прощання із Сергієм.

— Прощалися з загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати, з квітами та на колінах. Він боровся, як герой та помер, як герой, — додають на сторінці Славутського міськвиконкому

У загиблого залишилися: дружина, мама, сестра. Похоронили Сергія на «Новому кладовищі» із усіма військовими почестями.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (289)
  • Альона Навроцька

    Вічна пам'ять Царство небесне Герою України і Низький уклін.
  • Zoja Stepanjuk

    Вічна і світла пам'ять ГЕРОЮ!!!
  • Таня Мельничук

    Вічна память співчуття.
  • Тамара Зайчук

    Вічна пам'ять Герою.Співчуття рідним.

keyboard_arrow_up