На Хмельниччині п’яний водій хотів домовитися з патрульним за 300 доларів

На Хмельниччині п’яний водій хотів домовитися з патрульним за 300 доларів
  • 28-річний чоловік їздив за кермом нетверезим.
  • Його зупинили й вилучили посвідчення водія.
  • Той хотів повернути документи й запропонував патрульному гроші.

28-річний чоловік їздив нетверезий за кермом. Його зупинив інспектор сектору реагування патрульної поліції Дунаєвецького відділення поліції. Згідно із частиною 1 статті 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), у нього вилучили водійське посвідчення. 

Водій хотів повернути документи й запропонував патрульному “угоду”. А саме - 300 доларів в обмін на посвідчення. Працівник поліції повідомив про це своє керівництво. В результаті - правопорушника викрили під час передачі коштів. 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (25)
  • Pogorelyi Vladimir

    Мало давав Винницкие полицаи за 0.29 промиля берут 10000 грн они все знают таксу и стараются держать планку , молодцы , какие 300 долларов о чем вы говорите
  • Мила Макарова

    Никто не написал что наша полиция не продается, все подумали что мало дал)))
  • Наталія Дишкант

    Мало дав
  • Анатолій Войцеховський

    А може лучше взяти за правило сідати за кермо по трезвянки?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up