На Хмельниччині самовільного зайняли землі нацпарку: прокуратура відкрила справу

На Хмельниччині самовільного зайняли землі нацпарку: прокуратура відкрила справу
Фото ілюстративне
  • На землях природно-заповідного фонду насіяли сої.

Ділянку землі національного природного парку "Подільські Товтри" поблизу села Гринчук Кам’янець-Подільського району самовільно засіяли соєю. Таким чином зайняли особливо цінні землі природно-заповідного фонду площею 7 тис кв метрів. Про це інформують у пресслужбі обласної прокуратури.

Як зазначається, сума завданих збитків наразі встановлюється. Окружною прокуратурою розпочато кримінальне провадження. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 2 ст. 197-1 Кримінального кодексу України (самовільне зайняття земельної ділянки).

"Наразі проводиться комплекс першочергових слідчих (розшукових) дій з метою встановлення усіх обставин кримінального правопорушення", - повідомили у прокуратурі.

Відео дня

Читайте також: Мільйонні збитки: на Хмельниччині незаконно рубали дерева на території нацпарку (ФОТО) 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Svitlana Solonina

    Ой! І що, ніхто не бачив як оралося, сіялося? Це ж треба. Мабуть якийсь простий дід Василь засіяв. Чи може ті аграрії, що вже при владі всією сім'єю?
  • Рита Титаренко

    І, що? Щось зміниться? Ні фіга! Кака була, кака є! Кругом, по всій Україні відкриваються різні діла, корупціонерів за одне місце взяли, тощо! Як взяли, так і відпустять! І, що? Що далі! Допоки, " а воз и ныне там"! Я вже нікому не вірю! Одні балачкі!

    Дима Кучка reply Рита Титаренко

    Рита Титаренко моо
  • Михайло Хабаль

    чому прокурорчики не повертають землю радгоспу "Лісовогринівецький"...чим зумовлена така вибірковість...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up