На Хмельниччині зафіксували 115 випадків COVID-19. Дані по районах

На Хмельниччині зафіксували  115 випадків COVID-19.  Дані по районах
  • У Хмельницькій області зросла кількість хворих.
  • Яка ситуація по районах, читайте далі.

Станом на 18:00 у Хмельницькій області зафіксували вже 115 випадків COVID-19. З них : 27 людей одужали, 5 - померло. Нових лабораторно підтверджених випадків захворювання за сьогодні - 16. Про це інформують у прес-службі Хмельницької обласної державної адміністрації. Відтак, за інформацією ОДА, нові випадки зафіксували:

  • у Старосинявському районі (пацієнта госпіталізовано до ХІЛ),
  • Кам‘янець-Подільському районі (5 осіб з числа контактних, лікуються амбулаторно),
  • м.Нетішин (4 особи з сім‘і лікаря, 5 осіб з сім‘і священника, 1 особа з числа контактних, лікуються амбулаторно).

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (89)
  • Aleksandr Yatsyshyn

    а якщо не зафіксували до домалювали !!!

    толік reply Aleksandr Yatsyshyn

    Для чого домальовувати? Кому воно треба? Йдіть попрацюйте в інфекційну з зараженими. Слабо?  Розказуєте тут дурниці.
  • Sidorcuk Masa

    « Це не пневмонія. Людина при CoVid-19 задихається як від чадного газу ШВЛи тут – безпомічні? Те, що ви зараз прочитаєте, побачите і почуєте стає дедалі більш домінуючою гіпотезою серед лікарів світу. Показником є те, що клініки повсюдно відмовляються від активного застосування апаратів ШВЛ, розуміючи, що ті не стільки лікують, як іноді навіть – вбивають пацієнта. Так чи інакше, але підключати коронавірусних хворих до ШВЛ намагаються лише в самому крайньому випадку. Для багатьох є очевидним, що: Характер ушкодження легень при CoVid-19 є – іншим, ніж при пневмоніях: механіка легень, як виглядає, не порушується. Потреби «дихати замість пацієнта» апаратом ШВЛ немає. За цією гіпотезою людина задихається не від того, що в неї перестають працювати легені, а тому, що в неї, умовно кажучи, Перестає «працювати» – кров. Коронавірус, як тепер обстоює низка вчених, у першу чергу масово руйнує гемоглобін, який переносить судинами кисень Кров людини ураженої коронавірусом – при важкому перебігу хвороби – перестає засвоювати в легенях кисень та розносити його по тілу. Людина таким чином починає задихатися точно як при отруєнні чадним газом чи ціанідом (ціаністим калієм/синильною кислотою)
  • Sidorcuk Masa

    ..." Ця статистика підтверджує факт, досліджений англійськими вченими, що апарати ШВЛ не допомагають при гострому респіраторному дистрес-синдромі. Потрібні апарати оксигенації ЕКМО, так звані "штучні легені", які підтримують функцію газообміну в організмі. Апарати ШВЛ навпаки, можуть навіть негативно вплинути на легеневу тканину при коронавірусі. А тут всі буквально помішалися на тих ШВЛ.
  • Дмитрий Завацкий

    Чому цікаво не публікують результати розтину 3-х із 5 померлих а вони є, які у них були хвороби і що призвело до смерті, але губернатору вказівка тримати людей в страху бо ще тихенько не всі закони прийняли, а люди ведуться а як мер Черкас пішов проти системи то посипали погрози, от вам і влада
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up