На Хмельниччині запрацювала електронна черга у ТЦК

На Хмельниччині запрацювала електронна черга у ТЦК
  • Електронна черга запрацювала в усіх ТЦК і СП для оновлення даних.
  • Вона функціонує у тестовому режимі.

В Україні почала працювати електронна черга для запису в усіх територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки. Однак, поки у тестовому режимі.

Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Записатися в електронну чергу стало можливим і на Хмельниччині. Тут скористатися електронною чергою можна у 20 містах та селах. 

Відео дня

Аби записатись в електронну чергу, потрібно перейти за посиланням, обрати область, місто та терцентр комплектування, в якому людина стоїть на обліку. Після чого необхідно ввести персональну інформацію для запису. Потім слід підтвердити номер телефону та отримати повідомлення з датою та часом запису.

Нагадаємо, з 18 травня усі чоловіки віком від 18 до 60 мають оновити свої облікові дані. Зробити це можна офлайн у територіальних центрах комплектування (ТЦК та СП), у Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) або онлайн за допомогою застосунку «Резерв+». Про кожен із цих методів розповідали тут. Оновити чоловікв свої дані зобов’язав новий закон про мобілізацію. Про те, які зміни передбачає цей закон для жителів Хмельниччини – дізнавайтесь в окремому матеріалі.

Читайте також: З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Alex Machete

    Песець - полігон
  • Кирилл Онищук

    Можно уже занимать))))?

keyboard_arrow_up