На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту

На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту
Фото: Хмельника ОВА
  • Офіс має допомагати розвитку малого бізнесу. Як саме?

Сьогодні, 19 квітня, у  Кам’янеці-Подільському відкрили перший на Хмельниччині регіональний офіс “Зроблено в Україні”. Цей майданчик, як зазначили в Хмельницькій ОВА, має на меті об’єднати зусилля влади й бізнесу, сприяти просуванню українського продукту.

На відкритті були присутні представники місцевого самоврядування, серед яких ерший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

Відео дня

За його словами, сьогодні потрібно допомогти бізнесам впоратись із кризами, які спричиняє збройна агресія рф проти України. Тому задля покращення активності українських виробників, просування їх продукції, створення для них кращих економічних умов, президент Володимир Зеленський започаткував Всеукраїнську економічну платформу «Зроблено в Україні».

Цей простір, пояснюють в ОДА, націлений на мікро- та малий бізнес. У ньому підприємці зможуть отримати консультації, дізнатися про програми підтримки від Уряду, місцевих і міжнародних проєктів.

Сергій Тюрін каже, що проєкт створили для того, «щоб в одному місці був зосереджений весь спектр можливостей для підприємців, які прийшовши у офіс, зможуть розповісти про свою ідею, і їм зможуть запропонувати низку інструментів, для того, щоб реалізувати свою власну справу».

В ОВА зауважили, що такий офіс уже п’ятий в Україні, але перший — на субрегіональному рівні. Невдовзі проєкт запрацює у Хмельницькму та в Шепетівці. Також подібні платформи планують відкрити на базі філій обласних центрів зайнятості. Тут відвідувачі матимуть змогу ознайомитись із грантовими програмами, що супроводжує служба зайнятості.

Читайте також: Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач81

    Мета проекту - прилаштувати родичів чи знайомих на теплі робочі місця, де не треба нічого робити.

keyboard_arrow_up