На хмельницькому майдані на акцію протесту зібрались підприємці і пенсіонери

На хмельницькому майдані на акцію протесту зібрались підприємці і пенсіонери
  • На головному майдані люди зібрались на акцію протесту. 
  • Нарікають на "космічні" тарифи по комуналці і штрафи для підприємців.
  • Хочуть, аби до них вийшла місцева влада.

Місцеві підприємці анонсували акцію протесту на майдані. «Не мовчати, а вимагати гідного життя на своїй землі» - захід мав пройти під таким закликом. Сьогодні, 1 березня, перед будівлею облдержадміністрації зібрався чималий натовп. Серед присутніх - пенсіонери, підприємці, активісти. Люди говорять, хочуть, аби їх почула влада. Але чого хочуть конкретно від місцевих чиновників, не кажуть. 

"Дотягнули нас до ручки. Далі мовчати не можна. Влада кинула нас з курсами доларів, на митниці, з робочими місцями, довели до відчаю підприємців. Грошей у людей просто немає", - почала виступ голова Ради профспілки захисту підприємництва Надія Кнець. 

Люди тримають різні плакати з написами: "Путівки пенсіонерам на Канари, є-декларантам на нари" і "Геть вовчі тарифи на комунальні послуги". До мікрофону кликали всіх, хто хотів висловитись. Говорили про все, починаючи від маленьких пенсій, зростання цін на комуналку, до АТО і штрафів для підприємців. 

Відео дня

- Від "кращого" життя зібрались тут. Можу сказати одне – все, що там обіцяли, не зробили. Стало ще гірше жити. Люди розбігаються по всьому світу. Ні зарплати немає, квартплату підняли, долар виріс. Я терпів, мовчав, бо думав, що не може бути зразу все добре. Ми хочемо почути думку влади. Подивимось, як зреагують. Може, делегуємо когось з представників від Хмельниччини, щоб їхали на Київ, - говорить учасник мітингу Борис Нагорняк. 

Хтось конкретно прийшов на анонсовану акцію, дехто проходив повз і вирішив послухати.

- Прийшов, щоб послухати. Допекли вже. Майбутнього у цій країні немає. Влада помінялась, а жити стало ще гірше. З такою ситуацією недалеко і до третього Майдану, - каже колишній підприємець Олександр. 

 

Найбільше на акції було пенсіонерів

Майже вся площа була заповнена

До людей вийшов заступник мера Володимир Гончарук

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • ((((Sveta))))) V

    Кожного дня треба збирати майдан по Всій Україні,а до людей треба прислухатись,бо все робиться для вимирання нації.Як людям виживати в цій країні???????
  • Олег

    в людей немає грошей чи вони не шукають чим себе зайняти? як можна в робочий день йти на протести?
  • Діана Граділь

    реально!? При пенсії 1370грн можна заплатити за квартиру 1500??? А долар по 27грн??? І знову все дорожчає! Це просто жах!!!

    Посилання на джерело: https://vsim.ua/Podii/na-hmelnitskomu-maydani-mitinguyut-pidpriemtsi-i-pensioneri-10589251.html

  • нашатырь

    А що хочуть незрозуміло?

    Сергій Якубенко reply нашатырь

    хочуть халяви.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up