На хмельницькому майдані на акцію протесту зібрались підприємці і пенсіонери

На хмельницькому майдані на акцію протесту зібрались підприємці і пенсіонери
  • На головному майдані люди зібрались на акцію протесту. 
  • Нарікають на "космічні" тарифи по комуналці і штрафи для підприємців.
  • Хочуть, аби до них вийшла місцева влада.

Місцеві підприємці анонсували акцію протесту на майдані. «Не мовчати, а вимагати гідного життя на своїй землі» - захід мав пройти під таким закликом. Сьогодні, 1 березня, перед будівлею облдержадміністрації зібрався чималий натовп. Серед присутніх - пенсіонери, підприємці, активісти. Люди говорять, хочуть, аби їх почула влада. Але чого хочуть конкретно від місцевих чиновників, не кажуть. 

"Дотягнули нас до ручки. Далі мовчати не можна. Влада кинула нас з курсами доларів, на митниці, з робочими місцями, довели до відчаю підприємців. Грошей у людей просто немає", - почала виступ голова Ради профспілки захисту підприємництва Надія Кнець. 

Люди тримають різні плакати з написами: "Путівки пенсіонерам на Канари, є-декларантам на нари" і "Геть вовчі тарифи на комунальні послуги". До мікрофону кликали всіх, хто хотів висловитись. Говорили про все, починаючи від маленьких пенсій, зростання цін на комуналку, до АТО і штрафів для підприємців. 

Відео дня

- Від "кращого" життя зібрались тут. Можу сказати одне – все, що там обіцяли, не зробили. Стало ще гірше жити. Люди розбігаються по всьому світу. Ні зарплати немає, квартплату підняли, долар виріс. Я терпів, мовчав, бо думав, що не може бути зразу все добре. Ми хочемо почути думку влади. Подивимось, як зреагують. Може, делегуємо когось з представників від Хмельниччини, щоб їхали на Київ, - говорить учасник мітингу Борис Нагорняк. 

Хтось конкретно прийшов на анонсовану акцію, дехто проходив повз і вирішив послухати.

- Прийшов, щоб послухати. Допекли вже. Майбутнього у цій країні немає. Влада помінялась, а жити стало ще гірше. З такою ситуацією недалеко і до третього Майдану, - каже колишній підприємець Олександр. 

 

Найбільше на акції було пенсіонерів

Майже вся площа була заповнена

До людей вийшов заступник мера Володимир Гончарук

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • ((((Sveta))))) V

    Кожного дня треба збирати майдан по Всій Україні,а до людей треба прислухатись,бо все робиться для вимирання нації.Як людям виживати в цій країні???????
  • Олег

    в людей немає грошей чи вони не шукають чим себе зайняти? як можна в робочий день йти на протести?
  • Діана Граділь

    реально!? При пенсії 1370грн можна заплатити за квартиру 1500??? А долар по 27грн??? І знову все дорожчає! Це просто жах!!!

    Посилання на джерело: https://vsim.ua/Podii/na-hmelnitskomu-maydani-mitinguyut-pidpriemtsi-i-pensioneri-10589251.html

  • нашатырь

    А що хочуть незрозуміло?

    Сергій Якубенко reply нашатырь

    хочуть халяви.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up